Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz31makurat

Podrywa mnie dziewczyna. Przykro mi ale MUSZĘ JĄ OLAC !

Polecane posty

Gość arkadiusz31makurat

Albo każda dziewczyna to zwykła materialistka, przebiegła wyrafinowana zołza bez uczuc działająca na nerwy w tych swoich jebanych okresach albo tylko ja mam takiego pecha. Od kilku dni podrywa mnie pewna desperatka już chyba po 30-stce. Bardzo ładna, muszę jej to oddac. No ale swoje tapetą oczywiście musi dorzucic. Włosy przefarbowane, usta wymalowane, paznokcie polakierowane. Zawsze mnie to zniechęca w dziewczynach, zdecydowanie wolę naturalne. Ale mniejsza o to. Nawet to, że nie ma figury ( sporo tłuszczu na brzuchu, do tego ten brzuch taki jakiś nadęty od tych pączków przy porannej kawie, snickersów w ciągu dnia itd. ) a lubi krótkie kiecki. Dziś przyszła z dekoltem. Spojrzałem jej tam i te cycki to sam tłuszcz, zero jędrności. W ogóle o siebi nie dba, na 100% nie uprawia sportu. No a teraz mówię o co chodzi. Przychodzila kiedyś do firmy w której pracuję jako klientka i nigdy specjalnie nie zwracała na mnie uwagi. Od koleżanki dowiedziała się, że jestem tam kierownikiem i mam swoje mieszkanie i dosyc dobry samochód Volvo. Koleżanka powiedziała jej też, że jestem ogólnie taki zaradny życiowo i pracowity. To było w zeszłą srodę. No i jak w czwartek przyszła z samego już rana to mało mi na kutasa nie wsiadła. Jest po 30-stce, ze 2 lata starsza ode mnie. Wie, że już niedługo będzie za stara nawet dla trolli spod sklepu i tak chce się jeszcze wyratowac przed staropanieństwem. Pogram jej trochę na nasie. Zobaczymy do czego będzie zdolna. Seksu nie chcę , żeby coś jej nie odjebało i żeby plotek nie narobiła. Ale będę grał ideał przy niej tak aby stawała na głowie abym zwrócił na nią uwagę. Chuj jej w dupę, z daleka widac że zero skrupułów. Sama kalkulacja i nic więcej. Wcześniej w firmie podchodziła zawsze do kolegi do obsługi. Kolega przystojniejszy ale ma siano we łbie i tylko ruchanie go interesuje. Mi już przeszło, szukam stałego związku.

Gość gość
Pokaż się z inną.

Gość princessinthesky
Jak dla mnie takie zwodzenie dziewczyny dla zabawy to dziecinada i dobrze o tobie nie świadczy. Trzeba mieć trochę klasy i kultury osobistej. A poza ty do raczej zła karma, ty się tak zabawisz jej uczuciami, a później to wróci do ciebie kiedy jakaś dziewczyna ci się spodoba.

Gość gość
oj te niedobre 30stki blee

Gość arkadiusz31makurat
wierzysz w tą złą karmę ?