Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich firm staniki się nie rozciągają?

Polecane posty

Gość gość

Albo przynajmniej nie tak szybko? Ostatnio kupiłam Gorteks, idealnie ścisły na najluźniejszej haftce. Po miesiącu noszenia nawet na najciaśniejszej jest luz, masakra, co za bubel :O A myślałam, że znalazłam fajną firmę, bo rozmiar idealnie dobrany :O

Gość gość
Ewa Michalak, w dodatku od startu są ścisłe i nie trzeba zbytnio zaniżać obwodu. Poza tym Comexim, Charnos chyba też (mam 2 modele, oba ścisłe i nic im się nie dzieje). Najlepiej zapytaj na Lobby Biuściastych, tam dziewczyny wszelkie marki wypróbowały.

Gość gość
Patrzyłam stronę tej Ewy Michalak, ale jakaś dziwna, nie mogłam się tam odnaleźć i w tych opisach staników. Ten Comexim mi pasuje, znalazłam nawet dla siebie idealny stanik jeśli chodzi o wzór, ciekawe... cena nawet niewysoka, mam nadzieję, że uda mi się trafić rozmiar i faktycznie nie będą się tak rozciągać. Gorteks to masakra, przestrzegam, szkoda nawet tych 60 zł :O

Gość gość
Mam już jakiś czas stanik YajLee, nosze go codziennie, zachował swój kształt i nic się nie rozciągał. Do tego wykonany jest z super materiału.

Gość gość
Co ty żałosny spamerze próbujesz tu debilnie reklamować? Ten yay szajs to jakieś SZMATY w cenie z kosmosu!!! Jak stanik może mieć rozmiar M czy L? :o :o Stanik ma mieć obwód oznaczony liczbą i miseczkę oznaczoną literą, jedno i drugie w maksymalnym zakresie rozmiarów (obwody od 65 co najmniej, miski co najmniej do M). Ten wasz szajs to się może co najwyżej do spania nadaje, ale nie do normalnego noszenia!!! :o

Gość gość
Ja widziałem dziś kobietę która zapomniała założyć stanika i śliczne miała piersi,jędrne i kształtne.Wcale to nie zależy od tego czy się nosi stanik czy nie.Staniki moim zdaniem wymyślili przedsiebiorcy, aby mieli na kim kasę zarabiać.Przecież latem są do niczego,gorąco w nich i skura nie oddycha.

Gość gość
idi0ta jestes :o

Gość gość
idi0ta jestes :o

Gość wiki77777
Wchodzę na kolejną rozmowę na kafeterii i co widzę? Znowu ta sama osoba próbuje (tym samym zresztą tekstem) skrytykować staniki YajLee. Nie chcę się rozpisywać ponownie, ale teraz jestem już pewna, że masz w tym swój interes. Polecasz po prostu inne marki. Wstyd. Przytoczę swoje słowa z poprzedniego tematu: nigdy nie widziałaś staników tej firmy i pleciesz trzy po trzy. YajLee to znana szwedzka firma. Produkują staniki sportowe i pooperacyjne. Sama używam ich 2 modeli. Pierwszy (pooperacyjny) kupiłam ponad rok temu jeszcze w Szwecji. Polecił mi go lekarz, jako najlepszy stanik, więc nie pisz głupot o szmatach. To stanik z wyższej półki. Używałam go prawie non stop, bo po operacji musiałam go nosić w dzień i w nocy. Mam go do dziś i oprócz tego, że lekko pofalowana jest taśma na dole, nic się z nim nie dzieje. Po założeniu pofalowanie znika, a taśma nadal trzyma doskonale. Nic się nie rozciągnęło, ani na dole, ani miski, które zresztą dopasowują się do kształtu biustu. Kolejny, tym razem sportowy kupiłam już w Polsce. Obydwu używam na teraz na zmianę i dopóki na rynek nie wejdzie kolejna firma, to z dostępnych obecnie na rynku nie ma wg mnie lepszych staników.

Gość gość
wchodze na kafeterie i co widze? spamerrska sciere!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!! won!!!