Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serwis komputerowy Kraków

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś polecić dobry serwis. Znalazłem kilka, najlbliżej mi do redicreo. Opinie?

Gość gość
Z moim laptopem poradzili sobie sprawnie i za całkiem spoko pieniądze. A że masz do nich blisko. To już sam sobie musisz odpoweidzieć :)

Gość Trombka
Nie zawsze tam gdzie najbliżej, to znaczy najlepiej. Chociaż ta zasada w tym przypadku się sprawdza. Mają naprawdę dobrą lokalizację, co w połączeniu z naprawami do 24h już całkiem fajnie wygląda

Gość estanoca
O, ja też do redicreo zazwyczaj nosze lapka - mega spoko fachowcy, znają się na rzeczy, szybko naprawiają i nie biorą dużo kasy, także nawet się nie zastanawiaj...

Gość UlciaCzyż
ja też podpisuję się pod Redicreo - bardzo, bardzo spoko sprawa. Już kilka razy oddawaliśmy do nich i kompa stacjonarnego i lapki i za każdym razem nam pomogli za nieduże pieniądze...

Gość Wiśniowska
No ja bym nie ryzykowała... Ja jakoś do jednego od dawna - do tego redicreo zanoszę i jestem zadowolona - mają stronkę redicreo.pl

Gość gość
Osobiście mogę polecić komputerytopserwis.pl. Bardzo fajna obsługa i szybka naprawa.

Gość gość
Korzystałam także z komputerytopserwis.pl. Bardzo dobry serwis. Osobiście mogę polecić.

Gość gość
Też znam serwis komputerowy redicreo. Naprawiałam kiedyś u nich laptopa i rzeczywiście wszystko było jak najbardziej w porządku.

Gość Kaja

A ja oddaję do serwisowania do Galileo i uważam, że to jeden z lepszych serwisów, z którymi miałam do czynienia. Przynajmniej nie owijają w bawełnę, tylko mówią konkretnie, co i jak. Na wszystko dostaję gwarancję i nie ma żadnych ukrytych kosztów, a z poprzednimi miałam różne doświadczenia....