Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomy nie ma własnego mieszkania ale

Polecane posty

Gość gość

za to ma żonę i od niedawna dziecko. żona zarabia grosze (w rossmanie robiła do niedawna), on też grosze. mieszkają już parę lat kątem raz u jednych rodziców, raz u drugich, pewnie im też coś z emerytury sypną. nie rozumiem takich ludzi. po co bawią się w dorosłość, żenią, płodzą dzieci, skoro nie są absolutnie samodzielni? nie stać ich nawet na wspólny kredyt na mieszkanie, po cholerę się jeszcze rozmnażać? to nie są młodziki z wpadki - oboje mają jakieś 25 lat

Gość gość
a po co mają brać kredyt jak będą mieć mieszkanie po rodzicach? na 40 lat mają się zadłużac i pętlę na szyję zakładać, żeby napychac kieszenie banksterom?

Gość gość
no kiedyś wypada się usamodzielnić, prawda? są na tyle dorośli by się żenić i robić dziecko, ale nie na tyle by się dorobić mieszkania? a co to za życie, mieszkać w pokoju u teścia? rozumiem gdyby to był dom i całe piętro dla nich, ale oni się gnieżdżą w mieszkanku. a to z kredytu by wspólnie spłacili, potem by było dla dziecka albo na wynajem. ja też mieszkam u rodziców, ale jestem sama. natomiast gdybym miała męża, to nie wyobrażałabym sobie życia u teściów! gdzie tu intymność? gdzie swoje życie? i dać też teściom odsapnąć, a nie na ich karku wisieć

Gość gość
ty jesteś jakaś nienormalna... możesz mi napisać skąd młodzi maja wziąć 300 tys na mieszkanie? a niech mieszkaja u rodziców, co Ci to przeszkadza, zazdrościsz głupia szmato? rodzice kiedyś umrą, to mieszkanie będzie ich. Nie wiem jaki sens kupowac nowe mieszkanie jak będą mieć mieszkanie po rodzicach. Duzo ludzi tak mieszka i jakos zyją. Szczęściarze dostają mieszkanie za darmo po ciotce, babce, ale nie każdy ma tak dobrze, trudno.

Gość gość
kieys będą miec? za 20 lat? to jest chore czekać na smierc rodziców. 300 tysięcy głupia szmato? w moim regionie spokojnie za 120 tys już kupisz. oboje sie nie dorobią? ja juz mam na koncie 70 tys zł, a jestem sama i do teog utrzymuję rodzinę, więc nie gadaj głupot że oni we dwójkę tyle nie zarobią! kredyt mogą co najwyzej na 50 tys wziąc i szybko splacic. 300 tys? chyba cię p****ało. moj brat DOM kupił za 170 tys. gdzie ty żyjesz nied***bko?

Gość gość
W Warszawie.Pozdrawiam

Gość gość
jak zwykle prawda jest po środku , fakt jedni zarobią inni nie i nie z swojej winy, checi pracy, zapłu... za taka równość w społeczeństwie podziękujcie liberałom :)

Gość gość
Gosc 21:39, dobre, hehe

Gość gość
no to nie porównuj warszawy do mniejszej mieściny. on mieszka w moim mieście i wiem jakie tu są ceny! oni nawet by mogli wyjechać na parę sezonów za granicę i oboje w mig by się dorobili. ale wolą mieszkać w pokoju u jego ojca...