Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Biust i figura...Dobre wymiary?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej. 馃尰 Chcia艂am Was podpyta膰, co s膮dzicie na temat wymiar贸w mojej figury i biustu, tzn czy wszystko jest ok, czy jednak co艣 jest za du偶e, co艣 za ma艂e... Przechodz膮c do rzeczy - wymiar mojego biustu to 88 w biu艣cie i 75 pod nim - czy te wymiary s膮 w porz膮dku? Poza tym, jaka to dok艂adnie miseczka? Na jednej stronce sprawdza艂am i wysz艂o mi , 偶e to miseczka 70D!! Patrz膮c na m贸j biust to jest ca艂kowicie niemo偶liwe , by to by艂a taka du偶a miseczka, nawet to chyba nie b臋dzie miseczka B... Co do wymiar贸w mojej figury : 88-79-89. Czy s膮 w porz膮dku ? Prosz臋 o szczere odpowiedzi. Dzi臋ki z g贸ry! ;) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
No nie wiem Dzwoni艂em pod te podane 88-79-89 i m贸wi mi w s艂uchawce, 偶e numer za kr贸tki. Czyli, 偶e niska to ju偶 wiemy teraz zapodaj fotk臋, ocenimy miseczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka du偶a miseczka??? 70D wygl膮da tak: www.balkonetka.pl/katalog/size/70D/ I poczytaj wi臋cej, bo widz臋, 偶e z brafittingiem jeszcze si臋 nie spotka艂a艣: www.stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html 70D to jak najbardziej prawid艂owy rozmiar przy takich wymiarach :)

Udost臋pnij ten post