Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust i figura...Dobre wymiary?

Polecane posty

Gość gość

Hej. 🌻 Chciałam Was podpytać, co sądzicie na temat wymiarów mojej figury i biustu, tzn czy wszystko jest ok, czy jednak coś jest za duże, coś za małe... Przechodząc do rzeczy - wymiar mojego biustu to 88 w biuście i 75 pod nim - czy te wymiary są w porządku? Poza tym, jaka to dokładnie miseczka? Na jednej stronce sprawdzałam i wyszło mi , że to miseczka 70D!! Patrząc na mój biust to jest całkowicie niemożliwe , by to była taka duża miseczka, nawet to chyba nie będzie miseczka B... Co do wymiarów mojej figury : 88-79-89. Czy są w porządku ? Proszę o szczere odpowiedzi. Dzięki z góry! ;) 🌻

No nie wiem Dzwoniłem pod te podane 88-79-89 i mówi mi w słuchawce, że numer za krótki. Czyli, że niska to już wiemy teraz zapodaj fotkę, ocenimy miseczki

Gość gość
Jaka duża miseczka??? 70D wygląda tak: www.balkonetka.pl/katalog/size/70D/ I poczytaj więcej, bo widzę, że z brafittingiem jeszcze się nie spotkałaś: www.stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html 70D to jak najbardziej prawidłowy rozmiar przy takich wymiarach :)