Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona odeszla i nie daje spokoju

Polecane posty

Gość gość

To tak krotko odeszla do innego z dzieckiem a mnie nie daje spokoju kiedy raz na tydzien przychodzi do mnie z dzieckiem prowokuje I docina itd.Mieszka z tamtym a mnie chce wykonczyc psychicznie dodam tylko ze raz odmowilem powrotu.Mam juz dosyc tej chorej osoby a musze kontakt miec Bo dziecko mamy,zalamka czy ona jest normalna bo watpie.aha wali teksty I tak cie wywale z mieszkania I wprowadze sie z tamtym a mieszkanie na mnie jest.

Gość gość
Uciekaj daleko I nie daj sie prowokowac.

Gość gość
Pamiętaj, że ukraińców u nas nie brakuje, którzy chętnie się nim zajmą. Jeden zdradzony zlecił coś takiego, to temu, z którym go zdradziła jądro wyrwali z moszny. Bardzo dobre rozwiązanie dla takich... Zapytaj tego frajera, czy ogryzki po jabłku też masz mu wysyłać...;)

Gość gość
Co tamten facet winien ,ze zona autora to kretynka, niech se ja bzyka do woli i mocno ,żeby dala spokój autorowi.

Gość gość
jesli żona ciebie nęka to poradź sie prawnika

Gość gość
Ja bym to nagrala , a lepiej jeszcze ukryta kamera zfilmowala,BRON sie bo naprawde zrobi ci to co mowi!

Gość gość
Ja bym to nagrala , a lepiej jeszcze ukryta kamera zfilmowala,BRON sie bo naprawde zrobi ci to co mowi!

Gość zawsze szczery
Biedny maly mis koralgol, pi.da wsrod misiow