Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie akceptuje siebie

Polecane posty

Gość gość

Wielu osobom podoba się moja uroda, a mi nie. Chodzę na taniec i ciężko mi patrzeć w lustro. Może nie chodzi o to, że myślę że jestem paskudna.. Po prostu mój typ urody nie jest w moim guście. Za szeroka twarz, bardzo dziewczęca buzia, nawet ciało jakieś takie.. Małe wcięcie w talii za to ramiona ciut szersze, łydki szerokie uda też a wiele nie ważę.. 55/167. Twarzy nigdy nie zmienia bo nawet jak byłam młodsza i byłam wręcz chuda to miała charakterystyczny ksztalt. Budowy też nie do końca a i piersi byłoby szkoda przy chudnięcie.. Pozostaje zaakceptować siebie, tylko jak? Dorosła kobieta a nie umie tego zrobić tyle czasu.

Gość gość
Wiem że wielu osobom pewnie mój temat będzie wydawać się dziecinny. Ale ja naprawdę mam z samoakceptacja duży problem.

Gość gość
mi sie podoba moja twarz i cycki jak ważę 57kg, ale z kolei cialo lepiej wyglada jak ważę 50 kg. jaki qrwa rozdzwiek, dobija mnie to :O

Gość gość
ps. nigdy nie mów na glos, że wyglądasz zajeppiscie. rok temu w maju wpadałam w zachwyt nad swoimi wlosami, różne odżywki maski ble ble, super lekkie surferskie loczki, naprawde włosy dużo dają dobrego jeśli chodzi o wygląd twarzy - bardzo go poprawiają. no i masz, nie minęły 3 miesiące a włosy zaczęły wypadać. teraz jest lepiej, ale i tak średnio. ciekawe, pewnie już nigdy nie będzie z nimi jak dawniej. już nawet kitki se nie zrobię, bo się będę bała że osłabiam je tym, a i w obwodzie kitki jest o dobre 1/3 mniej jak było. lepiej się nie jarać swoim wyglądem bo potem los sie zemści :O

Gość gość
Ee tam, nie wierz w bajki. Ja swoich włosów nienawidzę - ostatnio znowu obcielam polowe, bo były brzydkie i końcówki porozdawajane. I gorzej wyglądam w krótszych, mam do ramion a były lekko za piersi już. Nic im nie pomaga zbytnio, mam bzika na punkcie szamponów, masek, muszę sobie jeszcze wcierke japońska na porost kupić. Często zwracam uwagę na włosy dziewczyn i jestem w szoku, jak nawet rozjaśniane potrafią mieć piękne... Ja nie farbuje, prawie nie suszę, dbam jak głupia, a do pięt nie dorasta O cerę też dbam, robię sama kremy z polproduktow, bardzo dbam o dokładny demakijaż. Teraz chce odstawic podkłady żeby maksymalnie ja uchronić i zacząć w końcu stosować wysokie filtry, regularnie. Ale co z tego.. Porównuje się z innymi łaskami i zawsze wg mnie coś wypada u nich na kofzysc. Najbardziej bym chciała mieć taką typowa urodę, ani dziewczęca ani za dojrzała, zwykła, ale ladna.. Niestety nie jest mi to dane

Gość gość
Przepraszam za pismo, słownik

Gość gość
23:05 Racja 100% ostatnie zdanie.

Gość gość
myślę, że tu może dużo zrobiło by wyzbycie się stresu, odpoczynek, różnorakie jedzenie pełne minerałów, witamin. ale kto teraz ma na to czas i kasę. jak człowiek szczęśliwy to i problemy zdrowotne sie go nie chwytają. a znajdź takiego fryzjera, który obetnie ci końcówki idealnie. baardzo ciężko, mi zawsze ktoś sp********.

Gość gość
Ale to nic nie pomoże, nic mi gustu nie zmieni. Ja jej sama kazałam polowe ściąć bo mam bzika, jak coś rozdwojonego jeszcze widziałam to kazałam dokładniej obciąć. A teraz nie mam za długich włosów i średnio wyglądam ale co tam, zdrowe włosy ważniejsze. Choc pracuje jako hostessa i teraz chyba muszę zaktualizować zdjecia na stronie agencji..

Gość gość
wg mnie jak się ma kiepskie włosy to lepiej mieć je krótsze niż nosić do pupy takie biedne smętne strąki/3 włosy na krzyż.

Gość gość
Matko, kolejna zakompleksiona.

Gość gość
jedni przeżywają kondycje swoich członków , inni włosy. takie życie