Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakieś osoby spod znaku baran lub bliznięta?jakie to charaktery?

Polecane posty

Gość gość

czy osoby spod tego znaku sa fajne>?daja sie lubic??

Gość gość
baran chciwy pazerny zazdrosny egoista bliźnięta to podstępne szuje

Gość gość
barana da się lubić można liczyć na jego przyjaźń ale pod warunkiem że baran ma korzyść z przyjaciela bliźniąt nie są wstrętne obłudne podstępne obgadują oszukują

Gość gość
a dlaczego tak myslicie o bliznietach???? serio macie takie doswiadczenia z tym znakiem zodiaku?? to sie faktycznie sprawdza? ja nie wierze w znaki zodiaku tylko ludzi..bez jaj..ile wy macie lat zeby wierzyc w takie mity?

Gość gość
to po co zadajesz takie pytanie na forum drogi bliźniaku i tu wychodzi wasza obłuda

Gość julka_koszulka
Jaki ty masz poziom intelektualny aby oceniać ludzi po znaku zodiaku? Jeszcze jakby to się spełniało....

Gość gość
noja siostra to zodiakalny baran wszyscy co tu napisali o nim się zgadza. pazerna chciwa zadaje się z kimś jak ma korzyść. ogólnie trudny charakter

Gość gość
są 2 typy baranów, jeden taki jak piszecie wyżej, drugi - do rany przyłóż :)

Gość gość
cos w tym jest, w blizniakach to tak jak by siedzały dwie osoby nieprzewidywalni nie mozna na nich liczyc zdradzaja i nie chodzi tylko o sprawy damsko meskie ,baran po trupach do celu egoisci prawda jest ze wazne sa dla barana tylko osoby z których moze miec kozysc

Gość gość
a co myslicie o lwach i koziorozcach

Gość gość
koziorożce to pracowite mróweczki jak na pracownika to polecam są często przedsiębiorczy dobrze chłoną wiedze mają trochę melancholijne usposobienie są skłonne do depresji lwy są strasznie rozgadane towarzyskie trochę kłótliwe przenikliwe dobrzy przyjaciele są zazwyczaj rozsądne są dobrymi rodzicami

Gość gość
Lwy zawsze muszą mieć racje żądzą otoczeniem rozkazują zawsze musi być tak jak one chcą mały sprzeciw drą mordy nie da się z nimi negocjować są towarzyskie dyrygują otoczeniem

Gość gość
moja siostra to bliznieta..istna masakra..robi wszystko na pokaz i zeby ludzie ja chwalili..poprostu zrobi wszystko ,żeby slyszec ciagle komplementy....mysli tylko o sobie i mówi tylko o sobie..nikt inny jej nie ineteresuje..ani problemy innych.nawija wkoło o wlasnym zyciu tylko i jej problemach..ale nie wiem czy to tez cecha blizniaków.dodam tylko ,że jest lubiana bardzo ale jakims dziwnym trafem nie potrafi utrzymac zadnych relacji..nie ma ani jednej przyjaciolki...z kazdym po czasie zrywa kontakt mimo ,że na początku wszystkich zaprasza do siebie i spędza z nimi czas..dziwne to jest.

Gość gość
a co myslicie o znaku zodiaku panna?jacy to są ludzie?? znacie jakies panny??

Gość gość
oj panna miła dobra duszyczka pracowita zazwyczaj potulna ale cwana pomaga innym nigdy nie zdradza swoich myśli nie mówi drugiemu co jej u niego nie pasuje trochę tajemnicza spokojna

Gość gość
a ja osobiscie znam jedna panne i jest to poprostu anioł..osoba która ma tak dobre serce ,że brak słów..nikogo nie skrzywdzi....nie jest wyrachowana..jest skromna i niesmiala oraz bardzo wrazliwa..i jest to moja dziewczyna:)

Gość gość
panny nie lubią konfliktów zaradne są pracowite są miłe ale wszędzie wietrzą podstęp są sprytne nie są dominujące

Gość gość
panna dobra na żonę lew na matkę/ojca

Gość gość
napiszcie coś o skorpionie :P

Gość gość
Ja jestem spod Barana. Ambitna, ciezko pracujaca, anielsko cierpliwa, spokojna, introwertyczka, lubie pomagac i robie to bezinteresownie, rodzina i przyjeciele sa dla mnie na pierwszym miejscu. Mam kilka znajomych spod tego znaku i jedna bardzo bliska kolezanke, ktora jest taka, jak ja. Z tego, co zauwazylam, kobiety spod tego znaku sa raczej spokojne, ale facetow lepiej omijac z daleka. Z Blizniakami mam bardzo mieszane doswiadczenia i ciezko mi konkretnie o nich pisac - to chyba przez ta ich dwoista nature ;)

Gość gość
najwiecej morderców jest z pod znaku skorpiona :(

Gość gość
lwy sa wporzadku nie sa zawziete sa przyjacielskie wesole koziorozce pazerni na kase wredni panny tez ok słowne bliznieta okropne niesłowne wredne ,baran ambitny interesowny,rak dwulicowy potrafi wbic nóz w plecy gdy sie najmnie tego spodziewasz

Gość gość
bliznieta sa bardzo lubiane i sa dusza towarzystwa.sympatyczne i glosne..wioda prym w grupie towarzyskiej

Gość gość
to fakt z tym ze sa lubiane i sympatyczne.

Gość gość
Siostra baran akurat dziś ma urodziny. Ogólnie jest w porządku, tylko wybucha czasem agresją, lubiana, dominujący charakter, trochę ma skłonności do popadania w używki i imprez. Blizniaka pamiętam kierownika z byłej firmy, dobrze się znaliśmy, ogólnie trochę taki nie męski typ, głównie jego znajomi to kobiety takie psiapsiółki, w wieku 30 lat mieszkal jeszcze z matką i związał się ze starszą kobietą, dwulicowy lekko, ale pracowity, całkiem zabawny, fajnie się z nim gadalo i to tyle

Gość gość
Panne to ja kocham a ona mnie nie chce, cudowna jest :(

Gość gość
Ja znam zupełnie inną panne, pewna siebie, twardo stapajaca po ziemii, dobrze dyryguje ludźmi, potrafi ostro skrytykować, emanujaca sexapilem, ubrana dosyć wzywajaco ale zawsze zadbana, schludna, sexocholiczka, nie lubi stabilizacji i nie chce ślubu/dzieci pomimo 30 na karku. Jak widac znaki zodiaku gowno znacza.

Gość Skoooorpion
Skorpion jak kocha to na zabój

Gość gość
A byki jakie są ?

Gość gość
Znam kilka bliźniąt i szczerze nie zdadzam się tu z negatywną opinią innych są pomocne pracowite i są dobrymi słuchaczami.co do wad to są dość pyszne, lubią gdy się ich chwali.ale każdy jest inny i nie wszystkie bliźnięta są takie same.Niektóre to rzeczywiście paple a inne wcale. Ja jestem panna ktoś tu napisał że dobre spokojne. .raczej wątpię bardziej uparte inteligentne i przebiegłe, perfekcjoniści.ale wiadomo każdy jest inny zależy jaka dekada