Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona się ze mną droczy?

Polecane posty

Gość gość

Witam od jakiegoś czasu bywa prawie codziennie w jednej hurtowni gdzie zaopatruje sie w towar.Pracuje tam pewna dziewczyna,która mnie zawsze obsługuje.W sumie wesoła wygadana chociaż w stosunku do jest raczej jakaś spięta i od jakiegoś czasu mało mówna.Co jednak muszę zaznaczyć bardzo(bardziej niż wcześniej)uprzejma.Od kilku dni pracuje tam nowa dziewczyna.Gdy się tam pojawiłem w poniedziałek i chciałem aby mnie obsłużyła jak zawsze odesłała mnie do nowej koleżanki twierdząc że nie ma czasu ale jeśli chce aby mnie obsłużyła to zebym przyjechał pózniej.Tak uczyniłem i obsłużyła mnie bez najmniejszego problemu.Dziś sytuacja się powtorzyła.Robi to wszystko z wielkim usmiechem i radością.Mnie to jednak dziś już tak nie bawiło.Wczoraj gdy byliśmy sami to wszystko po staremu spokojna cicha itp.Nie rozumiem o co jej chodzi i co mam z tego rozumieć???

Gość gość
Zrób krok do przodu, a się przekonasz :) Zaproś ja na kawkę lub nawet przez fb zobaczysz jej reakcje, zrób to na luzaku ale z uśmiechem :) Jak powie ze np nie czasu czy coś to czekaj na nią po pracy z kawą ma wynos i jakimś mafinem , to miłe :) Do odważnych świat należy!

Gość gość
Raczej bądź ostrożny, bo laska sobie dziwnie pogrywa.

Gość gość
no właśnie mi się też to nie spodobało

Gość gość
kocha cie

Gość gość
my się znamy od 3 lat i z tym byciem dla wszystkich miłą to naprawdę różnie bywa.Dawno zastosowała wobec mnie podobną gierkę wtedy ją olałem i gdy u niej lądowałem(obsługi) bo nie miałem do kogo dała mi popalić.Nie wiem jak teraz postąpić.Znamy się dobrze,znam jej rodziców....tylko to jej zachowanie jest dziwne

Gość gość
A nie przychodzi Ci do głowy, że ludzie też mają czasem gorsze dni i swoje problemy? W pracy musi się uśmiechać, kiedy zostaje sama z kimś, kogo zna, może już nie ma siły.

Gość gość
Olej ją