Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dziecko

Polecane posty

Gość gość

Kiedy dziecko, przed ślubem mamy jeszcze 1,5 roku czy po ślubie? Oboje mamy stała prace, jedyny powód dla którego się zastanawiam to to czy się w suknie zmieszcze

Gość gość
Radzę poczekać do ślubu. Uwierz mi,że po porodzie nie każda kobieta wraca do swojej figury, a jeśli już to długo na to pracuje (są też wyjątki,które po porodzie chudną). Nacieszcie się sobą,ślubem, przygotowaniami. Zobacz jak żyję się po ślubie z Twoim partnerem(czasem życie po ślubie się zmienia i to nie zawsze na lepsze) Kolejny powód to finanse. Nie wiem jak stoisz z kasą, ale dziecko to spory wydatek :( po ślubie na pewno zostanie wam coś z wesela i wtedy będziecie mogli odłożyć.

Gość gość
Jak to kiedy?Co to za pytanie w ogole? ;) Jak oboje stwierdzicie ze to ten moment.Po slubie czy przed to obojetne. BTW moze sie okazac ze nie mozesz zajsc w ciaze i bedziesz sie meczyc 5 lat jak ja, a do slubu czekalam.

Gość gość
Jestem zdecydowanie za tym,zeby po slubie. Dlaczego nie podarowac sobie wspanialego okresu zycia, kiedy sie jest mlodym, wolnym od jakichkolwiek trosk, malzeństwem. To taki dłuzszy miesiac miodowy, a przy tym docieranie sie w nowej roli.

Gość gość
A w jakim wieku jesteś?