marzena7 0 Napisano Kwiecień 20, 2016 Jestem zachwycona wspaniałym duetem jakim jest Ariel i Lenor. Kapsułki to świetne rozwiązanie, bo już nie trzeba dozować proszku, wystarczy wrzucić kapsułkę i gotowe. Świetną sprawą jest również to, że kapsułki można używać zarówno do białego jak i kolorowego prania. Mam 2 letnią córeczkę i gdy używałam do jej ubranek proszku plamki nie dopierały się. Gdy używam kapsułek ubranka córeczki są nieskazitelnie czyściutkie i lśniące. Jeżeli chodzi o płyn Lenor to zapach Orchidei jest dla mnie strzałem w 10. Zapach utrzymuje się długo na ubraniach i wspaniale zmiękcza tkaniny. Polecam wszystkim wypróbowanie kapsułek Ariela i płynu Lenor a na pewno będziecie zadowoleni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2016 Pracujesz w reklamie czy co? Ja osobiście nie lubię Lenora. Dla mnie śmierdzi i to każdy rodzaj. Ariel ok. Ale nie lubię kapsułek. Używam niemieckiego płynu Ariel i niebieskiego Kuschelweich z miśkiem. To jest dopiero zapach. A nie Lenor. Fuj!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena7 0 Napisano Kwiecień 20, 2016 Nie pracuję w reklamie. Każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje. Twoja opinia jest zbędna i bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Co do kapsułek czy żeli do prania to ja zamawiam je online na stronie Euro-zakupy.pl mają po prostu taniej i z jakości jestem zadowolona,tak na marginesie to kapsułki 3w1 są zdecydowanie lepsze i skuteczniejsze niż żel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach