Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZonaTirowca

Przyszłe mamusie:)

Polecane posty

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie :) Jestem Bernatka mama prawie 3 letniej księżniczki teraz działamy i walczymy o rodzeństwo dla Naszej jedynaczki :) Droga niestety nie jest łatwa :( A u Was jak które dzidzi ? który tydzień ciąży :)? Chwalić sie mi tu. Pozdrawiam

Gość gość
tu mama 8 miesiecznej ksiezniczki i termin mam na 15 listopad:) mam 27 lat obie ciaze planowane:)

Gość Becik29
zapraszam do takiego samego tematu :) Starania o dziecko 2016 2017

Gość gośćMamamisia
Witam i ja się dołączę jestem Mama 4 letniego chłopca:-)a teraz staramy się o rodzeństwo dla niego,zobaczymy czy długo trzeba będzie się starać:-)

Gość gośćMamamisia
Żona tirowca a jak u ciebie jest? starasz się o dziecko czy już jesteś w ciąży?pozdrawiam:-)

Gość gość
Hej :) U mnie pierwsza ciąża 31 tydzień , dzisiaj zaczynam 32 :) Leże plackiem bo synek już dwa tygodnie temu pchał się na świat. Pozdrawiam D.

Hej my dopiero staramy się o drugie narazie nic niestety ale wam dobrze jak ja zazdroszczę takich brzuszków ;) Tesknie za swoim :) cieszę sie ze dołączyłyście tu do mnie testy negatywnie a @ nie ma :(

Gość Anulkaa87
ja jeszcze nie jestem pewna, ale mam nadzieję, że się udało. Wynik HCG w 28dc 209,3 mUI/ml , dziś idę ponownie i zobaczymy czy rośnie. Ale panikuję, bo to moja pierwsza ciąża w dodatku bardzo wyczekana. :)

Gość Ewna3096
Witajcie mamuśki. Ja jestem w 15 tc i mam dwie księżniczki w domu (4 i 7). Trzymam kciuki za przyszłe mamy i obecne także.

Gość gość
Cześć,mama 10letniej Oliwki.Staramy się już dwa lata w tym jedna poronienie i nic..Wpadam po malu w depresję,wiem,że się nie uda :(

Hej mamo Oliwki nie ma co wpadać w deprase serdecznie współczuje Ci poronienia nawet nie wyobrażam sobie jaki to musiał być Cios :* Spokojnie napewno sie uda znam trzy Pary którym sie udało znam też kobiete która po dwóch poronieniach pod rząd w końcu urodziła dwójke dzieci nie ma reguły trzeba kochana moja być zawsze dobrej myśli dziekuję za dołączenie nowych mam Anulka czekam na wieści koniecznie napisz !!!!

Gość Anulkaa87
Odebrałam wynik HCG - z wczoraj, czyli 30dc - 466,3. przyrost o ponad 100% (2 dni temu było 209,3). :) jednak nadal się nie cieszę, mam za to milion czarnych myśli - a może pozamaciczna, albo puste jajo? Tak bardzo boję się rozczarować i czekam na jutrzejszą wizytę u mojej ginekolog. A jak u Was? Jak się czujecie?

Anulka ładny przyrost nie ma co panikować :) Będzie dobrze :) Jutro in może Ci powiedzieć, że jeszcze jest za wcześnie by boć stwierdzić to Ty mi tam nie panikuj :)))) Daj znać jak jjutro :) Ja czuje sie dobrze w pon zwiewam na bete bo okresu nadal nie ma :)

Gość Anulkaa87
No to trzymam kciuki. A test domowy robiłaś?

Gość Anulkaa87
No i jestem po wizycie. Pani dr, uspokoila, kazała o siebie dbać i pogratulowała :) teraz czekam na usg na początku maja i profilaktycznie mam brać duphaston. A jak u Was? jak się czujecie? Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Gość gośćMamamisia
Witam dziewczyny gratuluję tym co są w ciąży:-)żonatirowca trzymam kciuki żeby to była ciąża:-)my teraz mamy 2 cykl starań termin okresu na 1 maj czuję że nic z tego:-(:-(jutro mam wizytę u giną dopytam się o owulacja jak to wygląda z jednym jajnikiem,bo wsumie niewiem czy w tym miesiącu wogule była.pozdrawiam

Gość agatka1406
Witam was wszystkie.:) jestem mama 4letniej Oliwki i obecnie 22tc juz nie moge sie doczekac:) wszystkim staraczkom powodzenia

Gość gość
Witam jestem mamą 5 i 2 latki. Obecnie w 37 tyg. Ciąży. Juz niedługo będę się rozpadać :-) tez 3 dziewczynka. Obecnie medrkujemy z ślubnym nad imieniem. Bo dziewczynki będą mieć dzidziusia i koniec:-)

Witam przepraszam za brak odzewu, ale ciagle gdzies a to zakup nowego samochodu a to tamto domowy test niestety negatywny ale w pierwszej ciazy do 11 tyg. tez tak bylo. niestety beta nie doszla do skutku wylano krew podczas transportu

Oj droga nie jest prosta :/ Starania od grudnia 2013 , usunięta ciąża pozamaciczna we wrześniu 2014, a obecnie 18 tc i mała księżniczka buszująca w brzuszku :)

Gość ZonaTirowca
hej hej ustawiłam się do innego ginekologa na kontrolną wizytę bede wiedziec 10 maja

Oczywiście ze wykrył :) Hcg rośnie tylko wolniej. Były 2 piękne grube krechy. Mocniejsze od tych, które zobaczyłam teraz na teście :)

Gość Anulkaa87
To ja już wszystko wiem - byłam na usg, słyszałam serduszko, a nawet DWA :) wg usg 6 tc + 1 dzień i dwa maleństwa - dwu jajowe. Zdaniem pani dr wszystko idealnie :) sama w to nie wierzę i trochę się boję, brałam clo, marzyłam o jednym dzieciątku a będą dwa :) A jak u Was dziewczyny??

Gość gość
hejka:) jestem mama zdrowej slicznej 17 miesiecznej coreczki. Obecnie jestem w ciazy. Tydzien temu zrobilam test wyszedl pozytywnie. U gin bylam w poniedzialek i ptwierdzil ciaze. Tylko nie ma sie z czego cieszyc. Pecherzyk ciazowy jest nieregularny. Tak bardzo sie boje. Moze zacie przypadki nieregularnego pecherzyka we wczesnej ciazy a potem bylo ok?

Anulka gratulacjeeee!! :D Gość - A jak z tym pęcherzykiem wyjaśniło się coś? :)