Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buty dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość gość

Corka zaczela stawiac pierwsze kroczki i sie rozkreca; zastanawiam sie nad butami firmy bartek, czy sa dobre czy do d**y?

Gość gość
Dobre ale dla dzieci już dobrze chodzących. Jedynie dla nich . Napewno nie ma początek. Na początek attipas a jak będzie juz sama chodzić (nie tylko 3kroki) to polecam emele.

Gość gość
Hej mój syn zaczyna chodzić(potrafi przejść od jednego końca pokoju do drugiego)i kupiłam mu 2 tygodnie temu buty tej firmy.Teraz są promocje, wiec jest okazja.Szalu ogólnie nie ma, ale pani która mi doradzała robiła to dość profesjonalnie i czułam ze wie o czym mówi i się skusiłam.Sa to pierwsze buciki w których synek chce stać bo wcześniej była walka by zdjąć buta z nogi.

Gość gość
dobór właściwych butów dla dziecka to bardzo ważna sprawa, należy je dobrać tak, by właściwie ukształtowała się stopa i dziecko nie miało w przyszłości problemów, odpowiednie buty wpływają też na sylwetkę oraz prosty kręgosłup i jego rozwój, przeczytajcie ten artykuł: www.wszwgdansk.mil.pl/2016/07/15/jak-kupic-buty-profilaktyczne-dla-dzieci/