Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam szanse ?

Polecane posty

Gość gość

facet lat 30 po politechnice, dobra praca i nieźle zarabiający, ale bardzo cichy i nieśmiały z powodu penisa zaledwie 10cm i przedwczesnego wytrysku. Parę dni zdesperowany byłem u prostytutki, gdy pokazałem swojego, co prawda nie roześmiała się i nie skomentowała ale dziwnie popatrzyła, lekko dotknęła i z wrażenia od razu spuściłem się ... skomentowała krótko "strasznie byłeś spragniony" i tak się skończyło. Jestem tym załamany, nie szukam kobiet, bo wiem, że tak mógłbym się umówić na randkę ale gdyby taka zobaczyła "co mam" i jak to działa wyśmiałaby. Mimo to jestem bardzo uczuciowy, rodzinny, marzy mi się prawdziwa, kochająca żona.

Gość gość
nakładka żelowa?, ale nie wyskakuj z tym do kogoś, kogo nie znasz, bo się wystraszy

Gość gość
Masz szansę, wierzę w to, że poznasz kobietę, z która ułożysz sobie życie i będziesz szczęśliwy ;)

Gość gość
Kobiety nie wychodzą za mąż dla penisa, serio :P Wydaje mi się, że najlepszy sposób na nieśmiałość to zamiast myśleć "muszę sprawić najlepsze wrażenie" lepiej zastanowić się "co zrobić, żeby potencjalna partnerka dobrze się czuła w mojej obecności". Długość penisa to sprawa naprawdę małej wagi. A wytryski pewnie ustąpią, gdy przestaniesz się tak denerwować. Nie spiesz się z tym seksem.

Gość gość
kobiety dobrze się czują w mojej obecności, wydaje się, że jedna z bardzo fajnych dziewczyn czuje do mnie więcej niż przyjaźń. Jest samotną matką ma 4 letniego syna, którego poznałem i potrafiłbym go zaakceptować - ale ja wstydzę się, zwłaszcza, że jest z mojego środowiska zawodowego a kiedyś spotkała mnie niesympatyczna sytuacja, kiedy dziewczyna gdy doszło do zbliżenia wyśmiała mnie a potem jeszcze na imprezach wyśmiewała się z moich niedomagań. Dlatego mam opory.