Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znalazłam cudownego mężczyznę ale jest problem

Polecane posty

Gość gość

Jest między nami ogromna przepaść...wiekowa . Ja mam 20 lat, a on - uwaga - prawie 50 :( Zalamka !!

Gość gość
Ja też jestem cudowny ale mam 25 lat i mam problem w znalezieniu dziewczyny. to jest powód do załamki

Gość gość
nie miałaś ojca, przyznaj

Gość gość
kobiety zawsze wolą starszych

Gość gość
Właśnie zawsze gardzilam dziewczynami które wchodziły w związki z taką różnicą wiekowa... Miałam ojca i to kochającego tzn nadal mam. Nic mi nie brakowało, już widzę jego reakcje gdybym się zdecydowała. Z rówieśnikami próbowałam, nie ciągnie mnie do nich. A tego poznałam przypadkiem i okazał się być moja bratnia dusza (dodam że mam rzadko spotykana osobowosc). On nie jest majetny czy bardzo przystojny ... zwykły ale wyjątkowy zarazem. Nie wyobrażam sobie jak miałby wyglądać np seks bo jednak ciało inne i w ogóle...mój ojciec jest w tym samym wieku

Gość gość
to jest za duza roznica

Gość gość
Ale dla kogo to jest problem? Jedli dla ciebie, to znaczy ze nie doroslas di zwiazku bo zamiast decydowac o sobie patrzysz na to co inni pomysla.

Gość gość
Osobowość c***asuje? OK przy seksie będziesz sobie wyobrazać kolegę ze studiów i gra gitara :)

Gość gość
Wg mnie im mężczyzna starszy od kobiety tym lepiej dla kobiety bo mężczyzna będzie przynajmniej dojrzały, doświadczony życiowo, odpowiedzialny, zaradny, będzie gotów na zostanie ojcem itd.

Gość gość
Kumpela lat 22 weszła w związek z typem lat 48. To był dobry związek ale w którymś momencie okazało się że są na innym etapie zgcia8. Ona chciała poznawać swiat, być aktywna , beztroska, o z kolei musiał myśleć o swojej firmie, bywał zmęczony popoludniu, potrzebował sporo czasu na regeneracje, nie kręcili go zajęcia tanca, długie wycieczki rowerowe itd. Chociaż to na serio fajny gosc, z dużym żalem się rozstali. Ponoć w łóżku było super , ale łóżko to za malo

Gość gość
gość dziś Wg mnie im mężczyzna starszy od kobiety tym lepiej dla kobiety bo mężczyzna będzie przynajmniej dojrzały, doświadczony życiowo, odpowiedzialny, zaradny, będzie gotów na zostanie ojcem itd. I dodam jeszcze, że za parę lat nie będzie już mógł a Ty znajdziesz sobie młodego.

Gość gość
A co za przyjemność mieć obok siebie tatusia?

Gość gość
A co to za związek, jeśli nie wyobrażasz sobie seksu z nim, odrzuca cie myśl, że on ma stare ciało. To po prostu jest jedynie przyjaźń i szanuj to. A do związku poszukaj sobie kogoś, kto będzie Cię pociagał.