Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laurakafeteria

Ja i mój związek

Polecane posty

Gość Laurakafeteria

Witam wszystkich :) Piszę z pewnym problemem. Mianowicie : Jestem ze swoim facetem 2 lata, bardzo go kocham. Czasem jest lepiej czasem jest gorzej, ale ogólnie dogadujemy się i jesteśmy szczęśliwi. Ostatnio spodobał mi się pewien facet. Widzieliśmy się na pewnej imprezie on mnie dojrzał i potem napisał, pisaliśmy dokladnie 2 razy. Bardzo mi się spodobał, lecz jak wiadomo jest to w sumie znajomosc w sieci. Nawet nie wiem czy mozna tak to nazwac poniewaz pisalismy tylko 2 razy i to on zagadywal (byla to normalna zwykla krotka rozmowa). Zastanawia mnie czemu mnie ten facet tak pociąga? Jest on starszy o 14 lat. Więc może dlatego? Bo jest taki dojrzaly i męski.. ehh ( ja mam 19 mój facet 22) Czy to normalne? Czy wy też w związku myślicie i fantazjujecie o innych facetach?

Gość gość
o exie Mikołaju, tylko

Gość gość
Witaj, Wydaje mi się że przypadek który opisałaś jest jak najbardziej normalny i zapewne pozytywnie wpływa na twoją osobowość samopoczucie ,myślę że większość z nas lubi odrobinę poromansować. Ja utrzymuję podobną wirtualną znajomość i muszę stwierdzić że moje życie stało się bardziej radosne i dzięki temu czuję się bardziej dowartościowana nowymi doznaniami nie chcę zdradzać męża ,traktuję to jako niewinną nic nie znaczącą znajomość i wydaje mi się że mój związek na tym wcale nie ucierpi.

Gość laurakafeteria
bardzo dziekuje za odpowiedz :) podbudowałaś mnie tym :)