Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcualabym zalozyc rodzine, ale nie mam z kim.

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc osob wokol mnie mialo szczescie kogos poznac. Latka leca, tymczasem ja nie moge trafic na porzadnego mezczyzne, na kogos o kim moglabym powiedziec, ze chcialabym by byl ojcem moich dzieci... Smutno mi :(

Gość nolwenn
Ja nie mogę trafić na żadnego. Mam prawie 30 lat a od studiów jestem sama i raczej tak już zostanie :/

Gość gość
Bo porządni i inteligentni mężczyźni, nie zwykli pakować się w przypadkowe związki, podrywać wszystkich kobiet, albo korzystać z każdej, nadarzającej się okazji do "zaliczenia". W pewnym wieku wolą żyć samemu, niż poświęcać wszystko dla ... No właśnie, nie do końca wiem dla czego.

Gość nolwenn
Nikt nie mówi o przypadkowym związku. Ja osobiście szukam kogoś na poważnie, bo przestaje mi wystarczać życie na trafie praca-dom-praca. Chciałabym czegoś więcej. Ale w moim otoczeniu nie ma wolnych facetów. A już tym bardziej wolnych, interesujących i zainteresowanych.

Gość gość
A kto powiedzial, ze ja jestem ,,okazja do zaliczenia" . Szanuje sie i na prawde nie jest latwo zaciagnac mnie lozka, choc dla wiekszosci mezczyzn do niestety glowny cel w spotykaniu sie z kobieta.

Gość gość
Ja też chce założyc ale nie mam z kim Jestem facetem

Gość gość
Mam 28 lat i niby mam czas.. ale skoro 5 lat temu nic sie nie zmienilo, nie rokuje to zbyt dobrze ... z wiekiem coraz ciezej. Mam wrazenie, ze wszysy sensowni faceci pozajmowani sa w pierwszej polowie 20tki, potem coraz ciezej... Ale przymulam, ale chcoc tu moge sie wyzalic:)

Gość gość
Chodziło mi o to, że samotni, dojrzali mężczyźni zamykają się w pewnym wieku, w sobie i przestają aktywnie szukać towarzyszki życia. Zniechęcają ich do tego wcześniejsze doświadczenia. Mam za sobą kilka związków i każda z tych kobiet, chciała urodzić moje dziecko. Na szczęście nie zdarzyło się to, bo związki uległy rozpadowi :(.

Gość gość
Jak na co dzień komunikujesz się takim słownictwem jak "Chcualabym" to się nie dziwię że nie masz z kimkolwiek, cokolwiek założyć. Zakładasz temat na publicznym forum i zamiast przeczytać co napisałaś to biegniesz za stadem. Zakładam więc, że wszystkie twoje relacje są równie nieprzemyślane i pochopne jak Twoje słownictwo.

Gość gość
gość dziś Jak facet należy do gatunku "rodzinnych" :) i coś sobą reprezentuje, to najczęściej na długo przed trzydziestką, zostaje "złowiony", przez jakąś kobietę. Koło czterdziestki, to już raczej dostępni są głównie mężczyźni "z rynku wtórnego", których małżeństwa rozpadły się z jakiś poważnych przyczyn. Nie zawsze mężczyzna jest winny rozwodowi, choć zawsze rozwód jest po części winą obu stron.

Gość gość
No cóż ,ilość wysportowanych modeli z milionami na koncie jest ograniczona.😴

Gość gość
gość dziś Czepiasz się literówki, której bez niebieskiego nicka, poprawić nie można.

Gość gość
Naprawde sie czepiasz.. Pisze z telefonu i mam bardzo male przyciski, prosze Cie nie rob afery przez literowke, chyba jestesmy dorosli :) A zwiazkow powaznych jako takich nie mialam, wladnie dlatego, ze nie wchodze w zwiazek z pierwszym lepszym, ale czekam na kogos odpowiedniego. Mam kandydatow, ktorzy by byli chetni by ze mna byc, a skoro od poczatku wiem, zwiazek nie ma przyszlosci, odpuszczam. Wole poczekac na kogos wartosciowego.

Gość gość
gość dziś To troszeczkę bez sensu. Właśnie napisałem, że dojrzały mężczyzna, nie pakuje się zbyt chętnie, w przypadkowe związki, jednak nie wierzę, byś nigdy w życiu, nie spotkała nikogo, z kim warto było spróbować żyć razem.

Gość gość
to jacy mężczyźni was interesują

Gość gość
gość dziś gość dziś Czepiasz się literówki, której bez niebieskiego nicka, poprawić nie można. X Nie czepiam się literówki. Możesz najpierw przeczytać i sprawdzić jak napisałaś, zanim naciśniesz klawisz. Swoją drogą, popatrz na to jako swój rodzaj literówki albo literówek jeśli chodzi o relacje których tak pragniesz. To się tyczy "literówkowych" facetów jak i znajomych. Jeśli ty brzmisz jak kompletna analfabetka to czego oczekujesz od innych?

Gość gość
gość dziś Nie jestem autorką tematu i zdecydowanie uważam, że czepiasz się jej bez powodu.

Gość gość
1: 26 spotkalam 2 takich mezczyzn, ale oni niestety nie byli mna zaintetesowani. Cos krecili, zwodzili mnie, sami nie wiedzieli do konca czego chca. Jeden zdecydowal sie zwiazac z inna, ktora miala bardzo bogatych rodzicow(o zgrozo, co za czasy). Drugi, samotnie wychowujacy stwierdzil, ze jednak nie jest gotowy na zwiazek. Choc oboje na poczatku wydawali sie naprawde odpowiedni...Ale caly w tym ambaras by dwoje chcialo na raz...

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie jestem autorką tematu i zdecydowanie uważam, że czepiasz się jej bez powodu. X Nie czepiam się autorki. Chodzi o sposób i chociaż trochę etyki! Widać że ty też nie pojmujesz w czym rzecz więc wytłumaczę łopatologicznie; Wyobraź sobie sytuację że w realu poznałaś fajnego faceta, jednak czy nie dało by ci nic do myślenia jeśli pisałby ci majle z bykami i tylko jemu znanym słownym kodem? Nie powiesz mi chyba że facet który nie potrafi się słownie wysłowić nie miał by dla ciebie znaczenia? A co jeśli w przypadku złamania ręki poprosiłabyś go o napisanie jakiegoś ważnego pisma ? Nie byłoby ci głupio ? Może nie. Dla mnie jednak jedną z wymagnych podstaw każdego faceta jest jego umiejętność nazywania rzeczy po imieniu a nie, żebym musiała się domyślać o co chodzi.

Gość gość
2:35 wybacz, ale wydajesz sie miec na prawde powazne problemy natury emocjonalnej... ale czego innego sie spodziewac po takim forum...

Gość gość
A ja myślę że ty nie znasz defincję natury emocjonalnej, pomijając poważne problemy owej natury. Co ma piernik do wiatraka? Jeśli starsz się o pracę to też piszesz byle co i byle jak w swoim CV? Dlaczego mam wymagać byle co i byle jak, od kogoś innego skoro sama przykładam do tego wagę? Jeśli kogoś zadawala byle co i byle jakie portki to proszę bardzo. Nie mój cyrk i nie moje małpy. Zwróciłam autorce uwagę i jasno przedstawiłam swoje zdanie o co chodzi.

Gość gość
Tu autorka. To ja uwazam, ze masz problemy emocjonalne :) Nie szkoda Ci zycia tak sie czepiac o glupoty? Piszac CV 10 razy bym sprawdzila bledy, przeciez to zupelnie inna sprawa. Uwazam, ze mimo literowek tresc mojego postu jest jasna i czytelna i za przeproszeniem kazdy duren moze sie domyslec o co chodzi. A jesli masz takie klopoty z domysleniem sie o co mi chodzi to nie czytaj. Kiedy ja mam problemy z odszyfrowaniem czyjegos watku, po prostu nie czytam. Ludzie, na prawde nie macie innych problemow? Ale sie unioslam..ale nie trawie czepialskich ludzi... Zal mi Ciebie i nie zamierzam sie juz na ten temat wypowiadac, bo szkoda czasu. Milego wieczoru... i radze troche wyluzowac... na prawde... :)

Gość gość
Do upominajacej. Zastanawiam się co ma etyczność wspólnego z poprawna i logiczną pisownią. Bo może się mylę, ale etyczność to postępowanie zgodne z przyjętymi normami społecznymi , uważane przez ogół społeczeństw za dobre. Myślę więc że bardziej miałaś na myśli estetykę niż etykę. Bo można być na wskroś etycznym w systemie swoich zachowań i pisać z bykami i niezbyt logicznie.

Gość gość
Gosc w gosc, nie bede sie znizac do twojego poziomu, a musialabym gdybym chcisla odniesc sie do twojej wypowiedzi. Czepiasz sie literowek ( a jest wielka roznica miedzy litetowkami, a powaznymi bledami orzograficznymi),a sam reprezentujesz soba poziom godny rynsztoka i zero kultury osobistej Brawo! Ehh... jednak co jeden to lepszy tutaj....Ide... szkoda czasu na dyskusje z psycholami... (Nie obrazajac ciekawych osob na tym watku majacych cos do powiedzenia.)

Gość gość
Poprawna pisownia i owszem, ale jeśli ktoś kogoś upomina, to powinien zwracać szczególną uwagę na to co pisze.

Gość gość
Milczeć kuvy tasmańskie bo was pieklo pochlonie!

Gość gość
Popieram post w kwestii poprawnej pisowni. O stylu i klasie kobiety świadczy również to jak się wyraża.

Gość gość
Ja poznalam mając 26 lat,a tak praktycznie cale życie byłam sama albo z jakimś dupkiem,wiec czekaj cierpliwie a w najmniej oczekiwanym momencie spotkasz tego jedynego :-)

Gość gość
Tylko tępaki czepiają się pisowni i nie kumają tekstu, kiedy ktoś z pośpiechu nie powstawiał kropek i przecinków. Trzeba byc ostatnim pacanem, żeby potrzebować znaków interpunkcyjnych do zrozumienia treści wypowiedzi. Albo głupkowata paniusią która jedyne co wie, to gdzie należy postawić przecinek i sie chwali się tą wiedzą dla 4 klasy podstawówki.

Gość gość
Popieram post w kwestii poprawnej pisowni. O stylu i klasie kobiety świadczy również to jak się wyraża. x Twój styl sprowadza sie wyłącznie do tego, że wiesz gdzie wstawić przecinek. Styl gimbusiarski, czyli żaden.