Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pietrov to projekt Kuszy i Imperium

Polecane posty

Gość gość

Potwierdzone

Gość gość
gość dziś Głupi k***s pertrov to projekt Imperium i kuszy, wystarczy pomyśleć

Gość gość
Podpisz to najpierw :P

Gość gość
Kusza pisala niezalogowana.

Gość gość
gość dziś Potwierdzone X gdzie dowody pomiocie kurfy i szczura?

Gość gość
Nie wiedzą kto i n*******lają po kolei w każdy nick :D

Gość gość
ość wczoraj To smutne Sam, że wpadasz tylko po to żeby wyrazić swoją dezaprobatę. KM Sami nie teges wczoraj Kusza, lecz ja bynajmniej za Tobą nie chodzę, tak jak Ty za mną ostatnio Pani redaktor bezczelny gość wczoraj Idź sraka Kinga spać wyniosła uszczypliwa babo gość wczoraj Prosiłam Sam, nie przeceniaj się. KM Sami nie teges wczoraj A ja Ciebie proszę Kusza. Nie uważaj się za kogoś lepszego od innych. I przestań komentować każdy mój wpis na forum. Aż tak Cię boli moja osoba? Twój problem. Wymianę uprzejmości uważam za zakończona gość wczoraj To Ciebie coś boli Sam, nie pamiętasz już swoich oskarżeń, dobrych rad dla mnie? Zamierzasz zgrywać prześladowaną ofiarę? Nic mi do twojej manii prześladowczej. Jak mam ochotę, to piszę, nawet kiedy na forum jesteś ty. Ty sobie nie żałowałaś, więc daj spokój. Śpij dobrze. KM gość wczoraj Przestań mi zarzucać, że mam się za kogoś lepszego od innych. Tak mówią ludzie którzy czują się ode mnie gorsi i tylko tacy. Czuj się lepsza i nie wracajmy już do tego. KM Sami nie teges wczoraj Co miałam Tobie do napisania- napisałam. Od tamtej pory Twoja osoba i to co robisz, piszesz, jest mi zupełnie obojętne. W okolicach Świąt Cię przeprosilam, czego zapewne nie odczytalas. I Ty śpij dobrze. Cześć gość wczoraj Sraka wypiertalaj corfo spać

Gość gość
agent broni kuszy i wyzywa Samansare

Gość gość4imp
Och, ja i Kusza-Kuszeńka mamy wspólny projekt? Męski? :) Wyobrażam sobie jak jednak z nas przebiera się za mężczyznę. Ubiera koszulę, spodnie i kapelusz, bo czapeczki bym nie założyła. :( Delikatnie gładzi tę, która jest kobietą ( w danej Chwili ;) ) Po plecach, od ramion i karku po kość ogonową. Językiem. I gorące, gorące uda w oparach papierosów, alkoholu oraz Mi-nety. Och mineta z Kuszą. Brzmi nawet dobrze. :classic_cool: A później leżąc nago odpalamy laptopa i z gołymi ci=pami i cyckami udajemy Petrova. 😴 :P :P

Gość gość
Od Imperiusi i Kuszenki to spiertalajta leszcze 😠

Gość gość
Cześć Imperium 🖐️ ;-)

Gość gość
Gdzie lalkarz? Jak czesto jezdzi do Sopotu z Wilkiem lizac twoją c****e Koncz..pa? : D

Gość gość
Wilk jest codziennie w Sopocie. Dogaduje się z teściową.

Gość gość
Zamknijcie paszcze bo capi :-)

Gość gość
Najszybszy pije Fin z mężem rogaczem :-D.

Gość gość4imp
Cześć gościu. ;) 🖐️ Goście nawiedzeni...witam cieplutko. 😴

Gość gość4imp
Wilk mnie lizał. Mrrr ;)

Gość gość
Goście z rana wkurfieni, bo Nowy z Madzią połamali sopla i teraz nie mają co lizać :-D

Gość gość
Dobrze, że nie ugryzł. ;-)

Gość gość4imp
Ojej. Boję się Wilków. One mają takie kły...i kradną koszyczki. :( O połykaniu samotnych kobiet w stylu "na babcię z wnuczką" nie wspomnę. 😴 Wolę inne lizanie. Po ludzku. :P

Gość gośćCzerwonyKapturek
Imp, nie bój się wilków, obronię Cię :-) A w koszyku mam gorzałe i wszystko co potrzebne na grilla :classic_cool:

Gość gość4imp
Piknik na zielonej trawce? ;) Ale skóra z wilka moja. Będzie pasowała do kominka. ;) Wchodzę w to. :classic_cool:

Gość gość
Zostawcie ja dajcie jej pisać bo jeszcze cos sobie zrobi byla narzeczona wilczura inessa red leeleoo

Ok. Może być na trawce ;-) :classic_cool: Tylko jeszcze muszę skoczyć gdzieś do marketu by kupić jakiś łuk, skoro mam ustrzelić tego dzikiego zwierza 😴 Aaaa i o węglu do grila o mało nie zapomniałem 😴

Gość gość4imp
Myślałam, ze czerwony Kapturek zbiera chrust. :( A tu węgiel z supermarketu. Czerwony Kapturek- prawdziwa historia Igrzysk Śmierci. ;)

Jeśli wolisz ognisko zamiast grilla to spoko, nazbieram tego chrustu ;-) Idę brać się za robotę ;-) 🖐️

Gość gość4imp
Ognisko, kiełbaski i koniecznie jakaś gitara. Na Trawce. ;) Bajka. :classic_cool:

Gość gość
Conchito Wurst bez brody, idź zobaczyć czy nie ma cię w lodówce To twoje gadanie jak to jesteś k***so-lubna jest już nudne. Lepiej zapuść brodę i wąsy, będzie ciekawiej.

Gość gość
gość dziś Najszybszy pije Fin z mężem rogaczem . X Najek kopnął cie w duupke? To dlatego,że przebierasz sie za wyrób kobietopodobny transwestyto obrzydliwy. :D:D

Gość gość
Jak to śmieć wywącha swoich.