Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony_Chlopak

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Gość Zmartwiony_Chlopak

Witam martwię sie o moja dziewczynę. Ja mam 18 a ona 17 lat, mieszkam za granica wiec ostatni stosunek mieliśmy około 4 tyg temu. Dzień przed moim wyjazdem wieczorem dostała okres, była to niedziela a w sobotę mieliśmy ostani stosunek. Teraz mówiła mi ze boli ja głowa, ma czasami nudności i wachania nastrojów, okres powinna mieć za około tydzień. Mówiła ze nie ma takich objawów co by wskazywały na ciąże typu podwyższa temperatura, częste wypady do toalety i obrzęk piersi. Ale dostała dziwnego śluzu ostatnio, czy to może byc właśnie ciąża ? Martwię sie o to bo mieszkam za granica a moja "teściowa" jeszcze babcia nie chce byc i moja dziewczyna sie boi. Dzis ma zrobić test ale do tego czasu strasznie sie stresuje.

Gość gość
Nie jest w ciąży,Glowa do góry.

Gość Zmartwiony_Chlopak
Mam nadzieje, rodzicami być chcemy dopiero za 5 lat

Gość gość
Dostała okres więc i po okresie była owulacja. Nie ma opcji źe jest w ciąży. Takie objawy jak opisałeś występują przed okresem.. Jak sie martwi to może zrobić test ciążowy ale wydaje mi sie że i tak wyjdzie negatywnie. Tak jak opisałeś ja miałam wahania hormonalne,które tak sie objawialy. Nie martwcie sie na zapas. Pozdrawiam

Gość gość
Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj 30 dzień cyklu a @ zawsze mam co 25dni. Właśnie zrobiłam test ale jest tylko jedna kreska Od kilku dni czuje jakby @ już była, czasem zaboli mnie podbrzusze albo piersi, bulgoty w brzuchu . Już nie wiem co o tym myśleć Kasia

Gość gość
idź na beta hcg albo powtórz test za kilka dni.

Gość gość
Jak słyszę ze ktos się spóźnia z @ )kilka dni i czuje juz bulgoty w brzuchu to żal żal mi waszych przyszlych dzieci

Gość gość
A mi Ciebie żal jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz...dziewczyna się tylko pyta -trochę empatii

Gość gośćlala
Jeżeli byście boli gotowi na dziecko , to niech Twoja kobieta się prawidłowo przygotowuje . To ważne przy poczęciu dzieci. Tutaj taki link, http://obk.pl/jak-przygotowac-organizm-na-zajscie-w-ciaze/ który powinie się przydać . Witaminki , lekki *******aktywnośc i dziecko się urodzi jak ta lala.