Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jak człowiek się zakocha to nie patrzy na osoby płci przeciwnej jak do tej pory!

Polecane posty

Do tej pory non stop interesowali mnie mężczyźni, nawet jak byłam w związku z przystojnym geyem, to patrzyłam na innych, to było wg mnie normalne i naturalne, że osoby płci przeciwnej nadal nas pociągają. Aż do teraz. Poznałam idealnego faceta i nagle już nikt mi się nie wydaje tak atrakcyjny. Nikt mu nie dorównuje

Gość gość
Byłaś w związku z gejem? O.o To chyba nie był już gej

Gość gość
Oj dziecko, dziecko. P********z jak głupią.

Byłam z nim, zanim to się wydało, jednak od początku coś między nami stało murem, czułam dyskomfort, choć było idealnie, nie czułam chemii, on też nie... Potem powoli odkrywałam jego prawdziwą tożsamość. Do dziś bez powodzenia on szuka dziewczyny, choć jest 7 lub 8/10, wiem, że żadna go nie zechce. Wszystkie czują podskórnie jego gejostwo, a on ciągle boi się coming outu...

Gość
Pani Czkawka dziś Pierwszy raz się z tobą zgadzam.;):P Też kiedy poznam odpowiednią osobę to nie chce nikogo innego i nie zwracam tak naprawdę uwagi na innych mężczyzn.:P Wszyscy wydają mi się gorsi pod jakimś względem.:D Takie klapki na oczach.:D Chociaż ty piszesz że nikt nie dorównuje mu atrakcyjnością, a ja mam tak za każdym razem kiedy sie zakocham i to nie jest związane tylko z wyglądem..:):P

No u mnie też nie tylko :P jeszcze intelekt, wyobraźnia, poczucie humor*****arakter, to jak mnie traktuje, a ile razy się zakochałaś? Bo ja do tej pory tylko 1 raz, tak z motylkami w brzuchu, ale tamtego exa najchętniej bym zobaczyła martwego :classic_cool: chciałabym aby to uczucie teraz przetrwało :O 😍 :D :classic_cool: