Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się seksu

Polecane posty

Gość gość
nie będzie foto bo przecież nie wrzuci swojego pomarszczonego ryjca o czy tu mowic

Gość gość
Mówię ogólnie, akurat o tym koterbie tutaj nie widziałam wpisów, prędzej o jakiejś kiełbasie czy noxelii. W połowie wątków widać jakieś przerzucanie się "to podszyw, to nieprawda". Ktoś prosi o pomoc, a ktoś pisze ty jesteś ten albo tamten. Skąd wy to możecie tak naprawdę wiedzieć? No znikąd, ja nie jestem tym kimś, o kim tutaj piszecie. To tylko wasza paranoja, chyba za dużo czasu w internetowym świecie spędzacie.

Gość gość
18:10 niestety ludzie zdradzają

Gość gość
jakbys nie był nim to dalbys foto z zamazanymi oczami nie klam znow, kłamstwo to twoje drugie imie 🖐️

Gość gość
Ale PO CO ja mam dawać foto i udowadniać chorym ludziom,którym się coś uroiło, że nie jestem kimś tam? Przepraszam cię, ale mam lepsze zajęcia. Idź lepiej spamować w połowie wątków na tym forum, które wydadzą ci się podobne do wątków trolli..

Gość -> Nie znam gościa. Jestem na kafeterii od kilku dni ... Na wszelki wypadek będę uważał WAS wszystkich za JEDNĄ i TĄ samą osobę. ;p ;)

Gość gość
Ale PO CO ja mam dawać foto i udowadniać chorym ludziom,którym się coś uroiło, że nie jestem kimś tam? Przepraszam cię, ale mam lepsze zajęcia. Idź lepiej spamować w połowie wątków na tym forum, które wydadzą ci się podobne do wątków trolli.. x po to dziadygo ze kłamiesz jak zwykle

Gość gość
dziewczyna pisze że sie boi seksu, a ktoś sobie jaja robi i jeszcze ją błotem obrzuca, co za p*****lnieci ludzie

Gość gość
Sorry, ale to się robi już żałosne, nawet nie zabawne....

Gość gość
jeśli nie popierasz małżeństw to dla ciebie seks byłby przepaścią beznadziei . szukaj miła dziewczyno miłości platonicznej która to jedynie może cię zaprowadzić do ślubu przed ołtarzem , o czym na pewno marzą twoi rodzice. Nie patrz na te przykłady upadków jakich tu wiele. Maryja też pragnie twego szczęścia i chce przekazać tobie nadmiar swej białej miłości. Przeczytaj sobie historie węgierskiej dziewczyny Elżbiety Szanty , której powiedziała , że bez przyjęcia jej Miłości Niepokalanego Serca będzie bardzo trudno żyć we współczesnym świecie pełnym niepokojów i lęków.