Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlll

chce przestac kp

Polecane posty

Gość gośćlll

Synek ma 2 miesiace. Meczy mnie to j0uz troche... Wolalabym dac butle moglabym sie zaczac konkretnie odchudzac. Przy tym karmieniu mam jakis wiekszy apetyt =( do tego synek uparty nie chce butli =(

Gość gość
Marne prowo :D

Gość gośćllll
Jakie znowu prowo a co w tym temacie nadzwyczajnego lub prowokujacego. Chce schudnac maly sie tak przyzwyczail do cyca i nie chce butli...

Gość gośćllll
Po porodzie zostalomi 10 kg. Waga ciagle stoi i nie chce spadac. Mamdwoje dzieci tyle przy nich latam a waga ani drgnie. Po pierwsym synku schudlam ALE nie karmilAM....

Gość gość
Próbuj możesz przeglodzic. Pociągnie w końcu zobaczysz. Może jednak minąć kilka dni. Spróbuj innych smoczkow i butelek. Nie ten to inny chwyci

Gość gość
Niech w miare mozliwosci karmi go kyos inny. Od ciebie czuje twoje mleko. Ewentualnie tak jak wyzej - przeglodzic

Gość gość
podawaj odciagniety-moj sie tak przyzwyczail do butli, wlasnie dlatego ze odciagałam i karmilam raz swoim raz mm i juz nie karmie od 2 miesiecy (dziecko ma 10)

Gość gość
Nie schudłas karmiąc? No no, nie chce Cię załamywać ale właśnie karmiąc piersią kilogramy gubi się najszybciej. A to że karmisz piersią nie znaczy że od możesz uprawiać sportu i się ruszać, wtedy powinnaś na pewno schudnąć.