Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malika6969696

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość malika6969696

Mam pewien problem, ponieważ od paru dni boli mnie brzuch na dole. Leci z mojej pochwy jakiś przezroczysty czasami żółty śluz.odtzucilo mnie od papierosów a jak chce.zapalic to wymiotuje. Ogólnie nikt nie może przy mnie zapalić bo mi się robi nie dobrze. Raro jak wypijalam kubekl kawy tak teraz nie bo mnie obrzydza jej zapach. Od paru dni wogole nie jestem głodna.. Znaczy zjem rano pół kanapki i mi to wystarczy do obiadu. Mam cały czas dziwny smak w ustach. Moje pytanie brzmi czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Ile dni spóźnia ci się okres?czemu mie zrobisz testu?

Tak kochałam się że swoim mężem.. Jak narazie nie wiem czy mi się spóźnia, ponieważ mam go dopiero dostać za 3 tygodnie.. I czekam czekam..

Gość gość
Jak długie masz cykle? Regularne? Który to był dzień cyklu?

Gość gość
ty k****o

Gość gość
To owulacji jeszcze nie było,jak za 3 tyg okres.Na pewno nie ciazs.

Gość gość
A to ty. Teraz skojarzyłam. Jeśli tydzień temu skończył ci się okres a do tego masz nieregularne, problematyczne cykle to o jakiej ciąży mowa i to 3 tyg. przed terminem kolejnego okresu. Twoje odczucia to pewnie efekt zaburzeń hormonalnych -problemy z cyklem a nie ciąża.

Gość gość
To zrób test

Gość gość
a co ginekologa na twoje problemy z cyklem? Byłaś?

Raz już byłam w ciąży.. Przed ciąża miałam to samo raz był raz go nie było.. Ginekolog mi obliczal i powiedział że to jest nie możliwe żebym zaszła w ciąże a jednak po tygodniu do przyszłam na badania i okazało się że jednak jestem w ciąży. I po tym spotkaniu powiedział że mam nie prowadzić kalendarzyka bo u mnie się to nie sprawdzi.

Gość gość
Rany, nie chodzi tu wcale o kalendarzyk ale o twoje problemy z cyklem. Idź do innego lekarza. W ciąże mogłabyś zajść jeśli ten twój kwietniowy "okres" wcale nie był okresem a np. krwawieniem owulacyjnym/ Problemy z cyklem trzeba skonsultować z lekarzem.

Byłam z tym u lekarza i to nie jednego. Le cz yli mnie i nawet to nie pomogło.. Dalej jest tak samo jak było. A nie jestem na nic chora.

Gość gość
ok, napisze więc tak. Jeśli uważasz, że to sa objawy ciąży to zrób test albo idź na betę. Objawy ciążowe wynikają z podwyższonego poziomu hcg we krwi. Nic więcej ci nie poradzimy. Pisałaś ze stosunek był w sobotę -nie jest możliwe żebyś zaraz po stosunku miała objawy ciążowe. Wkręcasz się, albo zaszłaś ale zdecydowanie dużo wcześniej. Czy takie coś wchodzi w grę?

Gość gość
A kto jest ewentualnym tatusiem mąż/chłopak czy może żonaty kochanek?

Gość gość
gość dziś Przecież pisała, że kochała się z mężem

Gość gość
zrobiłaś test albo betę?