Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KlaudynaWis

Dieta na majówce

Polecane posty

Gość KlaudynaWis

Majówka już niedługo. W sklepach pełno tłustego mięsa i niezdrowych sosów. Na szczęście w końcu znalazłam sklep w którym mogę kupić chude mięso i kilka warzyw, które spokojnie mogę upiec na grillu. W Polomarkecie jest też duży wybór ciemnego pieczywa, chociaż ja nadal nie jestem w stanie zrezygnować z białego ;)

Gość Ewcia89x
Ja też często mam problem z chudym mięsem, wszędzie zawsze karkówki i kiełbasy. Dobrze wiedzieć, że w Polo mogę zrobić zakupy też dla siebie a nie tylko dla narzeczonego.

Gość gość
gadasz sama ze sobą ? to się leczy :D

Gość gość
Jka reklama to reklama:)to gdzie wy mieszkacie, lidla nie macie w okolicy????? nalepsze chude mieso sa w BIEDRONCE I LIDLU;) warzywa kupuję w lidlu, bo sprowadzaja je z południa Europy i o tej porze roku są najsmaczniejsze

Gość Fajka900
Grillowanie to moim zdaniem jedna z lepszych form relaksu i wspólnego spędzania czasu :) Sama uwielbiam banany z czekoladą! W dodatku najlepiej jednak jest korzystać podczas grilowania z plastikowych naczyń, ja swoje zamówiłam tutaj: https://ejedrek.eu/grill/ . Moim zdaniem świetne sa!

Gość SkuteczneZdroweOdchudzanie
Zdecydowanie polecam na odchudzanie i cellulit bardzo skuteczne, zdrowe i naturalne Zioła Tybetańskie. - "Tibetan Herbs"