Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kot kotek

Ale mi wstyd za mojego ojca, czy wy też tak macie że wstydzicie się za rodziców?

Polecane posty

Gość kot kotek

o k***a co ten mój stary polaczek odj**ał ma 50 lat, ostatnio zaczął zadawać się z takim typkiem w jego wieku tylko że on jest trochę bogatszy i mądry a mój stary polaczek mocno. ogólnie wygląda mi to pedalsko bo stary tak mu liżę dupsko itd. że ja p******* teraz pozyczyl od niego maszynke do wlosow wycial sobie polowe glowy, a maszynka przestala dzialac i cos r******** teraz zaczal wyzywac tego jego kolege ze dal mu c*****a maszynke, ma polowe glowy oj****ej, polowy nie, w ogole sie tez zranil, wyzywa na caly dom, w****** drzwi z zawiasow, matka mu dala talerz bigosu na uspokojenie a on wzial tym bigosem z***bal k***a w sciane i jest slad od tluszczu matka teraz placze, ojciec sie drze i wyzywa, mowi ze nie idzie dzis do roboty (jest ochroniarzem na takim zadupiu i zarabia 800 zl miesiecznie bo jest emerytem) k***a boje sie ze ten wariat zaraz pojdzie do tego swojego kolegi (mieszka 2 klatki obok) i zacznie robic awanture - k***a wszyscy wiedza na osiedlu ze moj stary to j****y idiota ale teraz wstyd mocno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować