Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie umiem patrzec na kobiety z namalowanymi brwiami

Polecane posty

Gość gość

to jest tak ohydne , że można zwymiotować . Co druga kobieta malujesobie kredka grwi - to JEST OBRZYDLIWE ! a najgorsze blond włsoy i czarne kredkowe brwi masakra czy wy luster w domu nie macie , ani to modne ani ładne wrecz obrzydliwe .MASAKRA

Gość gość
Popieram.

Gość gość
najlepsze są te, co zaczynają się przy nosie, a kończą na skroni

Gość gość
Mnie bardziej razi polskie gapienie się, obgadywanie, leczenie kompleksów poprzez wytykanie innym mankamentów. Wpadłaś choć raz na to, że ty możesz mdlić innych? Na twój widok, a co gorsza na twoje zachowanie może ktoś rzygać? Jak nie umiesz patrzeć, to nie patrz, bo jutro założysz post o tym, jak ci co innego przeszkadza, takie zakompleksione przypie(r)dalacze tak mają.

Gość gość
jak to, ładnie podkreślone brązową kredką i wyszczotkowane brwi są ok. ale te malowane metodą piórkową grube kleksy jak z bajek disneya to kicz

Gość gość
te mega zaznaczone kwadratowe brwi, wczoraj widzialam taka laske na kasie w sklepie..mysli ze jest fajna, a mi sie strasznie chcialo smiac bo ona z tymi brwiami wygladala jak postrach na dzieciaki...wiecie o jakie mi chodzi takie wielkie prostokatne jak niektore sobie wyrysowuja.straszne to bylo...biedna dziewczyna gustu za grosz nie ma. ale najwazniejsze ze mysli ze blyszczy

Gość gość
gość dziś Mnie bardziej razi polskie gapienie się, obgadywanie, leczenie kompleksów poprzez wytykanie innym mankamentów. Wpadłaś choć raz na to, że ty możesz mdlić innych? Na twój widok, a co gorsza na twoje zachowanie może ktoś rzygać? Jak nie umiesz patrzeć, to nie patrz, bo jutro założysz post o tym, jak ci co innego przeszkadza, takie zakompleksione przypie(r)dalacze tak mają. x o jacie ! uderz w stół !!!!

Gość gość
o takie brwi są straszne. pełno takich chodzi.

Gość gość
o jacie ! uderz w stół !!!! x Wiecej wykrzykników, wytrzyj pianę z pyska, bo aż monitor oplułaś z tej ekscytacji, a co do moich brwi, to mam ładne, naturalne, jak to brunetki, po prostu akurat mnie drażnią takie dziunie, które w swoim mniemaniu myślą, że wyglądają super, a w rzeczywistości to zakompleksione lale, które w taki sposób chcą podbudować swoje ego.

Gość gość
mój mąż na takie coś mówi peekaesyy wylazły na ulice, kochanie dobrze, że tobie nie odwaliło :)

Gość gość
:D ja sie tego zdjecia wystraszylam a tej laski wczoraj w sklepie tez..autentyczny niepokoj mialam...te brwi byly jak z horroru...wies tanczy i spiewa... dziecko mozna tym straszyc.

Gość gość
dziś o te to kiepskie, jak u Goofy'ego czy Plooto. to te metodą piórkową juz jednak lepsze. mam swoją teorię na to - kobity od nastoletnich lat wyskubują nieumiejętnie, za bardzo, po 10-15 latach te brwi już nie będą tak odrastać jak dawniej. I zostaje malowanie plakatówkami :D

Gość gość
A mnie drażnią takie luki triumfalne, pozwolę sobie spolszczeć "makdonaldsy". Pracowałam z taka kobieta, 40 lat, ekstra blondi i brwi na pól twarzy. Ida od nosa aż do polowy czoła i w dol :D takie m z brwi :D.

Gość gość
jedne mają narysowane brwi a drugie paskudny charakter, rozumiesz autorko? Wątpie- to takie hmm polskie....

Gość gość
Idź juz stad kobieto z namalowanymi brwiami. Dlaczego tak cie dotknal ten temat? Czyżby zabolało?

Gość gość
zabolało lali aż musiała założyć o tym nowy temat. :) niech malują one śmiesznie wyglądają

Gość gość
Idź juz stad kobieto z namalowanymi brwiami. Dlaczego tak cie dotknal ten temat? Czyżby zabolało? x Widać, jak tępa jesteś i ograniczona. Czy jak będę bronić czarnoskórych, to zrobisz ze mnie murzyna? O kontekst chodzi. Widać, że jesteś prosta i niewiele cię matka nauczyła, pewnie w oknie siedziała, z poduszką pod łokciami, zamiast cię nauczyć czegoś pozytywnego, a teraz złap oddech, bo zaraz się udusisz i leć do kolejnego sklepu albo na przystanek, by wypatrzeć kolejną, co ci się nie spodoba, a potem biegiem do domu, by na kafe założyć temat. Powiem ci, że te namalowane brwi, czy cokolwiek innego mniej razi, niż zaściankowość i głupota innych, ale wątpie, byś zrozumiała, co mam na myśli.

Gość gość
14:19 jejuuu nie emocjonuj sie tak bo ci zylka peknie i co bedzie... nie masz innych rozrywek tylko emocjonowanie sie na kafe i moralizowanie kogos?

Gość gość
Czyli trafiłam w samo sedno, wiejska, zakompleksiona dziewoja :)

Gość gość
gość 14:03--> to twój mąż jakiś strasznie niedouczony,pekaesy mówi się żartobliwie na pejsy a nie na brwi...pewnie nawet nie wie co to pejsy kretyn :D

Gość gość
kobiety to antypedofile z egoizmu

Gość gość
14:24 bawi nas twoj temat o niedbaniu o brwi. wsiuro :D wylewasz jad bo cie mezus nie dopchal :D idz wez dildo

Gość gość
13:56 jestes bardzo agresywna na forum. zgaduje ze masz porzadne problemy z psychika.

Gość gość
dobrze wie co to pekaesy nie musisz go uczyć. lepiej idz pomaluj te swoje wyskubane brwi laluniu

Gość gość
13:56 Brawo! Jakie trzeba mieć nudne życie żeby takie tematy zakładać P.S. nie mam nawet kredki do brwi...:p

Gość gość
13:56 jestes bardzo agresywna na forum. zgaduje ze masz porzadne problemy z psychika. x Jak już udajesz 'nową', to zmień chociaż styl, bo jesteś przewidywalna, jak goowno na trawniku. Wiesz, co to duże litery i interpunkcja? Skup się na tym, zamiast ziać wiejską nienawiscią.

Gość gość
A co powiecie na brwi kobiet w Warszawie? Żart :D Durny ten temat 🖐️

Gość gość
Ok. Napiszę Twoim stylem Laluniu. Jesteś nikim. Dużo szczekasz mało wiesz. Kobieta z wioski ma więcej gustu od Ciebie a o kulturze już nie wspomnę. Nie warto pisać z osobą, która posada tak mały móżdżek.