Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie umiem patrzec na kobiety z namalowanymi brwiami

Polecane posty

Gość gość
gość 14:27--> nie muszę nic malować bo mam z natury ładne brwi a ty pewnie wyskubujesz jak kurę...jesteś warta tego twojego męża :D:D...kura i nieuk,duet wspaniały :D:O

Gość gość
To teraz idź wydoić krowy i rozrzucić obornik :-)

Gość gość
14:29 wydaje mi sie ze cos z ta wiejskoscia u ciebie jest na rzeczy, bo bardzo czesto poruszasz ten temat :D czyzby echa przodkow z Budy Ruskiej albo innej wiochy sie odezwaly? moze wyszlas ze wsi ale wies z ciebie nie wyszla... a o styl sie nie czepiaj prosta kobieto bo mam klawiature nie polska i nie mam tu polskich znakow a interpunkcja szkoda sobie zaprzatac glowy jak sie ma do czynienia z taka dziadowa jak ty...po co rzucac perly polszyczny przed wieprze

Gość gość
14:36 zakompleksiona lala, piszcie w jej stylu bo inaczej jestescie ze wsi. ale ma ciasny umysl :D moj maz, tluku jeden, ma doktorat z informatyki, zarabia grube tysiace,ja zarabiam dobrze jak na polskie warunki tez, a obydwoje piszemy czy to maile do znajomych czy ja cos na forum, bez polskich znakow i sie z tym nie czujemy zle. podbuduj sie swoim dyplomem, poprawna polszczyzna i idz wydaj swoje 1700 na nowe akcesoria do brwi :D nie musisz mi wierzyc ze obydwoje z mezem mamy dobre wyksztalcenie a piszemy bez polskich znakow....niektorym w tych malych mozgach niewiele sie miesci

Gość gość
Hahaha juz się kloca :D obie jesteście wsiury zakompleksione i tępe, skoro tracicie czas na tak głupia dyskusje...

Gość gość
Ciekawe że jakoś na kafe nikogo nie raża zaniedbane zęby. Tak autorko, standardowo odpisz że URAZILO MNIE BO MAM DOMALOWANE BRWII.

Gość gość
Skąd wiesz, ze nikogo nie rażą? Mnie bardziej niż te z****** brwi

Gość gość
Ja uważam że podjęcie skrajne przypadki i zdjęcia. Ja jestem szatynka, mam ładne ciemniejsze brwi, ale często mi wypadają, podkreślam je lekko brązowa a nie czarna kredka. Takie podkreślenie brązowa kredka eyglada ładnie i naturalnie.

Gość gośćewunia
Ale wy wszystkie macie spięte tyłki! Mnie post autorki ubawił, a zarazem popieram, ten trend jest chory i czy kobiety nie widzą że się oszpecają tymi brwiami? Najgorsza tandeta to usta glonojady plus te brwi plus włosy max wyprostowane. Tak, Polki nie potrafią mieć swojego stylu.

Gość gość
Ale wy wszystkie macie spięte tyłki! Mnie post autorki ubawił, a zarazem popieram, ten trend jest chory i czy kobiety nie widzą że się oszpecają tymi brwiami? Najgorsza tandeta to usta glonojady plus te brwi plus włosy max wyprostowane. Tak, Polki nie potrafią mieć swojego stylu x co wy macie z tymi argumentami pt bo Polki tak mają, Polki takie są, Polski ubierają czapki, przegrzewają dzieci, Polski takie głupie, zaściankowe, niemodne, stare, grube.....itd Kurczę przeciez same jesteście Polkami! nie rozumiem takiego srania do własnego gniazda. Wszędzie, na całym świecie są różni ludzi, brzydcy i głupi są też we Francji i UK. Moim zdaniem brakuje wam rozsądnych argumentów i pitolicie takie bzdury.

Gość gość
zgadzam sie, pobędą kilka miesięcy w obcym kraju i o rodakach piszą "Polaczki" pechowiec.gif jak mówi przysłowie - najgorszy ptak, co własne gniazdo kala. mi się w Polsce żyj***ardzo dobrze

Gość gość
ja zauważyłam coś takiego. A najśmieszniejsze jest to, że te mamy tak się utożsamiają z kulturą i zwyczajami danego kraju, że bluzgają na polskie obyczaje, z których notabene się przecież same wywodzą. Zachowują się niektóre jak by same były Irlandkami czy Angielkami czy Niemkami, a to zwykłe Polki i bluzgają na te polskie mamy, na to, jak się w Polsce robi i że za granicą u nich nie ma takiego czegoś i że u nas średniowiecze i zacofanie. Ale pamiętajcie - mamy, które tak robicie, że jesteście nadal Polkami i tego nie wypiszecie z rodowodu, chocbyście nie wiem jak chciały zaszpanować swoim bytowaniem za granicą. To oczywiście słowa kierowane tylko do niektórych, bo nie wszyscy emigranci tacy są.Są też normalni, którzy nie wstydzą się swej polskości.

Gość gość
Bo Polacy za granica sa czesto nieszczesliwi i musza sie jakos pocieszac, ze rodacy w Polsce maja na pewno gorzej. Oczywiscie prosci ludzie sa szczesliwi, bo stac ich na szesciopak piwa co drugi dzien i fastfoody, jeszcze wakacje na costa brava i to im wystarczy do szczescia. Ludzie na troche wyzszym poziomie po poczatkowym okresie euforii zaczynaja zauwazac realia zycia emigranta. Bo okazuje sie, ze mimo iz uczciwie pracuja, to i tak zawsze beda "tymi" pokami, nigdy "swoimi", nawet po 20 latach. W UK brukowce upodobaly sobie plucie na Polaczkow, bo nie moga tknac muzulmanow, romow, wiec cale zlo tego swiata przypisuja tym niedobrym polakom, a ludzie to czytaja i to nie tylko plebs. Wbrew pozorom zycie z latka emigranta z panstwa wschodniego nie jest latwe, bo niestety polakow sie nie szanuje, w zadnym kraju. Polacy mysla, ze tubylcy sa dla nich serdeczni, ale prawda jest taka, ze zaden Polak nie nawiaze takich relacji z tubylcem, aby ten otworzyl sie i zaczal szczerze mowic jakie ma poglady..

Gość gość
ja po wielu niezbyt udanych próbach malowania brwi dalam sobie z tym spokoj i teraz tylko wyrywam odstające wloski i tyle. a też sie meczylam z kredkami, żeby nadac ksztalt, oczywiscie takiego koszmaru jak ta pani na zdjeciu nie mialam ;)

Gość gość
16:27 a to sie srodze mylisz. moj kuzyn jest od 10 lat w U.K. i to na prowincji, zaczynal w fabryce mebli od pomocy w skladaniu, teraz jest prawa reka w firmie i objal szefostwo. Anglik mu zaufal. kuzyn ma duzo przyjaciol Anglikow i jakos nikt nie uwaza go za gorszego. ale moj kuzyn to jest facet na poziomie. obecnie dostal obywatelstwo no i wybudowal dom w U.K. Mozna? tak, mozna. jak sie jest normalnym czlowiekiem z glowa na karku a nie pijusem

Gość kosiaraumysłow
hmmm jestem w szoku , ze ktoś zwraca uwagę na takie pierdoły jak brwi u obcej osoby ..

Gość gość
jak to, ładnie podkreślone brązową kredką i wyszczotkowane brwi są ok. ale te malowane metodą piórkową grube kleksy jak z bajek disneya to kicz x Zależy jeszcze jak te brwi są zrobione. Bo co złego jest w tych na dole? http://www.fotosik.pl/zdjecie/c1a6cff0cc2e709f.

Gość gość
te brwi są strasznie wyskubane, powinna je zapuscic zamiast malowac po prostu i tak nie skubac

Gość gość
Które są wyskubane?

Gość gość
te brwi są strasznie wyskubane, powinna je zapuscic zamiast malowac po prostu i tak nie skubac x Jeżeli piszesz o tych ze zdjecia po lewej to tam nic nie było skubane. Po prostu czasami kobiety takie mają i tyle. Wrzuciłam zdjecie zeby uświadomić niektórym, że dobrze zrobione brwi to nie grube krechy. Bo z tego co zauważyłam to spora częśc kobiet uważa, ze jak metoda piórkowa to już muszą być kwadratowe brwi na pół twarzy. te też są ok: http://www.fotosik.pl/zdjecie/ac984690bc0b2438

Gość gość
a mnie wlasnie bardziej podobają te z lewej na ostatnim zdjęciu, takie naturalne, te z prawej widac ze namalowane

Gość gość
jestescie tepe ci**py i raszple z drutu, zainteresowania macie na miare tego jak was nazwalem

Gość gość
dla mnie te z lewej są okropne. Jak u faceta. ALe co kto lubi.

Gość gośćewunia
Naturalne brwi są wycieniowane, w niektórych miejscach włosków jest mniej (nasada, koniec), a w innych gęściej. To jest normalne i ładne, a nie do poprawiania.

Niestety wiele kobiet nie umie sie poslugiwac kosmetykami do brwi i dobrac idealnego kosmetyki i jego koloru do swojej urody :/ Ja mam brow color tinted mascara od golden rose, ktory wystepuje w 7 odcieniach, wiec juz mamy lzej z doborem. Efekt bez problemu caly dzien sie utrzymuje, nie sciera sie i nie robia sie grudki. Szczoteczka super uwydatnia brwi.