Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w chłopaku o 8 lat starszym

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Muszę komuś to powiedzieć, ale nikomu z moich znajomych, dlatego piszę tutaj. Mam 14 lat i strasznie podoba mi się jeden chłopak, wydaje mi się, że się zakochałam. Tylko, że jest jeden problem ... on ma 22 lata i na dodatek niedawno dowiedziałam się, że ma dziewczynę, nie wiem dlaczego, ale strasznie to przeżyłam. Nie wiem co mam robić, proszę doradźcie mi.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko takiej różnicy wieku, ale TY MASZ 14lat! więc jesteś jeszcze dzieckiem, jeśli chcesz mieć chłopaka to powinnaś poszukać w swoim wieku, max rok , dwa starszego

Gość gość
niesłuchaj tych co cie nazywają dzieckiem, bo to tak samo jakbyś wierzyła im, że mając 15lat bedziesz dorosła.

Gość gość
to twój pierwszy chlopak? jakieś macanki np z rówieśnikami ci nie odpowiadały?

Gość gość
Moj maz jest odemnie 8 lat starszy , nie raz sie smiejemy ze jak on mial 20 to ja mialam 12 :)

Gość gość
mnie to śmieszy, jak prawo reaguje na powszechne związki 13tek z 17mi :) i powszechna opinia społeczna, że takiemu w wiezienie dobrze zrobią ?:)

Gość gość
Chciałabym poczekać aż będę pełnoletnia i wtedy zbliżyć się do niego, ale boję się, że do tego czasu on przeprowadzi się do innego miasta, albo już założy rodzinę z tą dziewczyną