Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testująca pink

Pink express strumieniowy test ciazowy, kto zna?

Polecane posty

Gość Testująca pink

Witam, może był tu już taki temat, ale nic nie znalazłam i ogólnie w necie mało informacji na temat tego konkretnego testu ciążowego. Robiłam go dziś, ale nie rano, jak napisano w ulotce, tylko popołudniu. Współżyłam ponad dwa tygodnie temu, wiec na tym etapie test chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nawet robiony popoludńiu. Czy macie doświadczenie z tymi testami? Można uznać je za wiarygodne? Z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam...

Ja korzystalam z tego testu i wyszedl mi pozytywny rano 10 dnia po owulacji :) Sprobuj jeszcze raz jutro rano.

Gość Testująca pink
Dodam, ze wynik był negatywny. Tylko jedna różowa kreska w polu testowym, natomiast w okienku wskazującym ciąże nic się nie pojawiło. Może to znak, ze nie jestem w ciąży. Zapewne.

Gość gość
Ja korzystałam z tych testów i sprawdziły się - jak nie byłam, to wyszły negatywnie, a jak byłam, to pozytywnie. Z tym, że nie robiłam go w środku cyklu, a w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
Jest ok, korzystalam z niego ja (dlugo staralismy sie o dziecko), wiec mialam zapas, kupilismy z 10... Robilam wieczorem i rano i pokazaly upragnione w kreski o kazdej porze. Reszte oddalam kolezance, ktora tez sie starala w tym samym czasie i sie sprawdzil dobrze i u niej ;)

Gość Testujaca pink
Dziękuje za odpowiedzi. Co do cyklu, ja mam bardzo nieregularny, wiec nie mogłam czekać do momentu spodziewanej miesiączki, bo u mnie nigdy nie wiadomo. Ale Wasze odpowiedzi dały mi pewność, ze te testy są ok, a to chciałam wiedzieć.