Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portale forum przyjacielskie

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos zna jakis portal gdzie mozna kogos poznac, jakis portal, forum? Tylko nei zadne portale randkowe tych naprawde mam dosc.. zreszta nie szukam nikogo ani do seksu ani do zwiazku chcialabym po prostu z kim sie zakumplowac.. Internetu tez mam.juz dosc bo.ilez mozna siedziec i gadac przed monitorem tym bardziej ze ladna pogoda teraz.. dlatego zalezy mi na jakiejs realnej znajomosci. Czy ktos zna jakis portal ogolnopolski gdzie mozna poznac ludzie z roznych zakatkow kraju?

Gość gość
Ogolnie jeststem typem samotniczki ale.ostatnio nie ma w okol mnie doslownie zywej duszy. Troche frustruje mnie ten stan, przy tym mam wrazenie.ze jak kogos poznaje.to po.niedlugim czasie ten ktos.okazuje sie dupkiem albo.jest jakis zdziwaczaly i podyrzymuje znajomosc tylko przez neta. Naprawde jestem zmeczona juz takimi dziwnymi relacjami.. czy wy tez tak macie.. bo.u mnie tak jest od.kilku miesiecy niesutannie byla czas ze mialam multim.znajomych wiekszosc z.nich byla falszywa wiec je.zakonczylam. teraz ptaktycznie jestem sama sama bylam w.wielkanoc sama poszlam na koncert wszedzie chodze i wszystko robie sama. Jesli jak.sobie zorganizuje jakos czas to okej ale teraz jak zrobilo sie cieplo.ogarnwla.mnie jakas.nostalgia za tymi czasami kiedy mialam z kim wyjsc chocby na glupia jerbate. Teraz nie mam. Poznalam kolezanke ktora pisze.donie zagaduje kiedy ja jej odpisuje potrafi nie odpisywac po kilka dni pozniej przeprasza po czym znow to samo. No.naprawde ja jie jrzywdze tych ludzi nie wymagam nuczego a.nie rozumiem czemu nie mige poznac nikog normalnego z.kim bede mogla wyjsc i pogadac o glupotach do.oina na spacer gdziekolwiek. Wy tez tak macie meczy mnie ta samotnosc naprawde nie potrzebuje tloku znajomych ale ostatnip.to.nawet 1 osoby nie ma w moim zyciu.

Gość gość
Ja też wszędzie wychodzę SAMA i to jest najlepszy sposób, żeby zawierać nowe znajomości. Rozumiem Cię, bo mam dokladnie tak samo, ale pogodziłam się z tym. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem sam i lubię długo rozmawiać przez telefon. Kilka moich znajomych ostatnio "pozwiązkowało się" i spędzają czas z kimś innym. Jeżeli jakaś kobieta, ma ochotę porozmawiać z kimś wieczorem przez telefon, to serdecznie zapraszam :). Ps. Dziwakiem, na swój sposób, jestem z pewnością :D.

Gość gość
To brzmi troche dziwnie ta telefoniczna propozycja :D a skad jestes ile masz lat i o czym chcesz rozmawiac?

Gość gość
gość dziś - jestem kobietą, ale nie lubię długich rozmów przez telefon. Rzeczywiście dziwactwo jakieś, że facet to lubi.

Gość gość
Dlaczego dziwnie ? Telefon jest bezpieczniejszy od SKYPE, bo raczej nie można rozmów nagrywać, ani swojego głosu, na bieżąco modyfikować. Przez telefon słyszy się zmianę tonu głosu, a nawet oddechu drugiej osoby. Jest to więc namiastka jakiejś bliskości i intymności. Posiadam troszeczkę pojęcia w różnych tematach, więc nie ograniczam ich zakresu. Zresztą i tak normalni ludzie gadają głównie o tym, co ich w czasie ostatniego/ostatnich dni spotkało, bo tak na prawdę, do tego potrzebujemy rozmówcy. Nie narzucam się. Szukanie kogoś "na siłę" mija się z celem. A jak dwie osoby, czują się wieczorem samotne, to może akurat będą nadawać na tych samych falach i o samotności zapomną :). Mieszkając samemu, człowiek często odczuwa brak kogoś, do kogo można usta otworzyć.

Gość gość
W sumie to ciekawe nawet jest:) szczegolenie u mezczyzny rzadko spotykane A ile masz lat?:)

Gość gość
gość dziś - ile masz lat, bo rozmowy o problemach w szkole, na studiach, czy ze znalezieniem pracy i o ciągłym braku kasy i problemie ze spłatą kredytu to nie dla mnie. Mam to juz za sobą.

Gość gość
Stuknęła mi już czterdziestka. Mam dość dobry kontakt z osobami w różnym wieku. A gadać po prostu lubię. Od kiedy nie pracuję w swoim zawodzie, nie mam ku temu, zbyt wielu okazji. Wykształcenie nienajgorsze, choć o niuansach muzyki klasycznej :) i ostatnich trendach w filozofii :), mogę raczej posłuchać, niż poopowiadać :). Kościół szanuję (choć nie chodzę), fanatykiem żadnej partii nie jestem i w więzieniu nie siedzę :P. Mam kilku przyjaciół i grono znajomych, ale z przyczyn niezależnych, często spędzam sam wieczory.

Gość gość
gość dziś Szkoła i studia to już odległa przeszłość, ale życie studenckie, jeszcze jakiś czas temu, było mi dość dobrze znane :).

Gość gość
gość dziś - no to wiek o.k. a czy to koniecznie telefon musi być- ja akurat nie lubię, męcza mnie długie telefoniczne gadki. Może gg- masz konto?

Gość gość
gość dziś Ostatni raz korzystałem z niego 2 lata temu. Nie lubię pisać. Jestem staroświecki i dla mnie słowo pisane (nawet na komputerze) musi mieć odpowiednią treść i formę. Rolę listów, przejęły obecnie maile, ale do ciągłego klupania w klawiaturę i wpatrywania się w ekran, nie nadaję się. Tak więc pozostanę przy swoich znajomych :). Jak pisałem: nic na siłę :).

Gość gość
gość dziś - trudno. Dla mnie telefon NA DŁUŻSZĄ METĘ jest męczący, więc życzę powodzenia, chociaż nigdy nie wiadomo, czy akuratnie przed nosem nie uciekła wyjątkowa ( jak na Kafeterię)okazja. Powodzenia! Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Dziękuję i wzajem życzę powodzenia :) .

Gość gość
Ok a jakis portal przyjacielski? :p

Gość gość
Ja się mogę z Tobą zakumulować. W realu. Tylko napisz skąd jesteś autorko. Ja jestem dziewczyną i chciałabym znaleźć jakieś fajne koleżanki. Jestem w związku, wiec nie obawiaj się. Interesuje mnie tylko przyjaźń ;)

Gość gość
Jestem z Wroclslawia,a Ty?:)

Gość gość
Oj :( Ja z Katowic. Ale Wrocław ładny. Byłam kiedyś ;)

Gość Joanna_1995
Oo Katowice ;) ja tez ;)

widzę że większość ma tu podobne problemy ;) też chętnie wyskoczę z kimś w weekend gdziekolwiek bo nie mam planów.... jestem z Zabrza

Gość gość
Lepiej zaprzyjaźnić się ze zwierzęciem niż drugim człowiekiem.

Ja mam 4msc synka, i jedyna rozrywka dla mnie to spacer po Parku Śląskim. Mój narzeczony dużo pracuje ostatnio. A ja tu nie mam wgl przyjaciół bo się tu przeprowadzilam..