Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę sie pogodzic, ze mnie nie stać na wszystkie kosmetyki świata

Polecane posty

Gość gość

chcę zgromadzić około 15 cieni do powiek do mojej indywidualnej paletki pragnę miec pełnie kosmetyków pielęgnacyjnych oraz wszystko co niezbędne do makijazu plus wszystko to, co indywidualnie mi się podoba

Gość gość
Mam tak samo, choć ... jak to - nie stać Cię na 15 cieni? Cchiałabym np. wszystkie palety The Balm, wszystkie palety Urabn Decay, wszystkie pędzle, wszystkie szminki. :(

Gość gość
błagam niech ktoś mi wyśle 500zł....kupię se na raz wszystko co chce, nie chcę mi się tak długo na to czekać...

Gość gość
stać mnie, ale nie na raz. ja kupuję w inglocie,a te sa po 15zł. 225 musiałabym wydac na raz, a przecież poza cieniami sa inne wydatki. nie moge tyle wydac. po każdej wypłacie od razu czekam na nastepną, serio....jest tak wiele rzeczy, jakie pragne miec...

Gość gość
Ja mam właśnie swoją własną paletkę, głównie z cieniami Inglot, ale też Kobo i IsaDora. Mam mnóstwo kosmetyków, wszystko super posegregowane, wielka komoda + orgamizery na szminki, pędzle itd. Mam fioła na punkcie porządku i zorganizowania kosmetyków. Kocham kosmetyki. Wciąz ogladam na YT filmiki makijażowe, b. często siedzę na Allegro (wolę kupować przez internet, jest taniej). chciałabym mieć na miejscu kolezankę, która kocha makijaż tak jak ja, by się wymieniać, testowac itd. Niestety żadna z moich kolezanek nie szaleje za makijażem. :O Niektóre wcale się nie malują, a inne mają jeden cień jakiś z kiosku, używany od wielu lat.

Gość gość
organizery*

Gość gość
nie znałam the balm...dzięki za wzbudzenie we mnie kolejnej obsesji....teraz chcę zestaw 6 jabłuszek do ust i policzków w jednym ale z******ta grafika marki...ja pieprze...

Gość gość
23.17- mozliwe, ze byśmy się dogadały...

Gość gość
Żartujesz? Nie znałaś The Balm? Przecież The Balm wyprodukował najsłynniejszy rozświetlacz - Mary Lou Manizer.

Gość gość
no widzisz...;-(( bo ja się późno zaczęłam interesowac takimi rzeczami niestety...;-( no i teraz nadrabiam braki i widze jak niewiele mam kasy proporcjonalnie do moich coraz to większych marzen...

Gość gość
Mi się marzy "The Balm of your hand", paleta w której zebrane są wszystkie największe hity The Balm, czyli np. Mary Lou Manizer czy Bahama Mama. Oryginalna kosztuje niestety blisko 200 zł. Można kupić podróbki np. na AliExpress za ok. 25 zł, ale to nie to samo.

Gość gość
nie kupuj podróbek- krzywdzisz tym oryginalnego twórce

Gość gość
the balm of your hand masz na iperfumy za 159zł, własnie ci wylookałam;-) kup se, tyle odłożysz

Gość gość
no to poznałam the balm...masz Ci los. chyba muszę zacząć się puszczać;-((

Gość gość
tak, The Balm ma cudowna grafikę swoich kosmetyków, wszystko zrobione na styl lat 50-tych, pin-up. Z tańszych marek b. lubię Kobo i MUR (Make Up Revolution). Ta druga ma fajne palety cieni z serii Iconic. Ale jeszcze lepsze palety cieni ma Sleek - naprawdę do wyboru, do koloru.

Gość gość
dzieki...ocipiałam. pragnę ich cienia mineraknego do powiek. ja pierdolę... nie zasnę chyba

Gość gość
ja chyba się zagłodze, zeby to kupić. chuj

Gość gość
Pooglądaj filmiki urodowe na YT, a takich kosmetyków, które zapragniesz, znajdziesz masę. :)