Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wracajcie nie narzekajcie

Jak wam źle zagranicą to wracajcie do Polski

Polecane posty

Gość wracajcie nie narzekajcie

po co narzekać i dalej siedzieć za granicą? Trzeba być jełopem.

Gość gość
No wlasnie. Smiecie narzekaja wszedzie, nic w PL nie umieli i angole w uK ich nienawidzą (choc tego im glośno nie powiedzą), byłem niedawno w pubie i jeden angol ostro po pracy najezdżał na nich mówił cheap working polish a/s/s/holes :D

Gość gość
w Polsce jeszcze gorzej, od kiedy rządzi PIS jest z kazdym tygodniejm gorzej, ciagle nowe ustawy inwigilacyjne, PISlamiści chcą zrobic z Polski drugą Rosje :(

Gość gość
Dla takich durniów jak ty gorzej w PL bo juz kraść nie mozesz jak za platformy obes/ranych hehee :D

Gość gość
Polska #1, bo to fajny kraj, a jak ktoś tu nie chce żyć to wypier......., tępe nieudaczniki!!! Polska to kraj tylko dla najlepszych nie dla miernoty i tępaków.

Gość gość
Źle? Mi jest fantastycznie, kilka razy lepiej niż miałam w PL, i niż bym miała teraz. I nie znam nikogo, kto by wracał, co najwyżej ludzie zmieniają miasto, czasem kraj, ale nigdy na Polskę, a już nie w obecnej sytuacji paranoiczno-politycznej...

Gość gość
I ciagle ten tekst i "nieumieniu" niczego w PLu :D skoncz gnoju podstawowke to pogadamy :D troll z podstawowym niepelnym szczeka w necie ale gowno wie smiec o zyciu :D

Gość gość
Jedyna osobą która narzeka jest ten ciul od świń. Podobno siedzi w Polsce wiec temat jest z d**y. Jeśli komuś faktycznie jest źle w jakimś kraju to jest jeszcze ponad 200 innych krajów, nie tylko Polska.

Gość gość
Mi za granica jest swietnie; ¨rzede wszystkim, wiem ze na starosc bede bez problemu sie mogla leczyc a nie umierac w kolejkach przy zasranej darmowej sluzbie zdrowua

Gość gość
Wracać? Do czego? Dołączyć do tych 96% co nie wiedzą jak związać koniec z końcem i którzy zamiast pensji dostają jałmużnę od polskich pracodawców? Polaczki niczego się nie nauczyły po zmianie systemu władzy. Tyle, że wszystkie systemy już próbowali a rezultat zawsze takie sam od Mieszka I. Wojny, nędza i tragedie. Sram na ten kraik z obrzeży Europy w którym nigdy nie było, nie ma i nigdy nie będzie normalnego życia.

Gość gość
Powyzej tandardowy spam i link do wlasnego konta na youtubie abic nabic klikniecia.

Gość gość
gość wczoraj , no to cienko macie, jak 70% społeczeństwa to miernoty, i to biorąc pod uwagę 2 miliony emigrantów. Serio, w Polsce zostali tylko tacy deeebile jak ty???

Gość gość
W polsce zostali ludzie potrafiacy myslec a debile wyjechali do koryta w uk:) ale na szczescie bedzie brexit niedługo i szumowiny wrócą na kolanach :)