Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzys189101

Koleżanka z pracy, co zrobić?

Polecane posty

Gość krzys189101

Dzień dobry. Drogie Panie, może ten temat był wałkowany już 1000 razy, ale potrzebuję Waszej rady. Mianowicie zakochałem się w koleżance z pracy. Niestety ona pracuje w innym dziale i oprócz powiedzenia sobie dzień dobry praktycznie nie mogliśmy dłużej pogadać. Poza tym kończy pracę godzinę przede mną. Dodatkowo wydaje mi się, że wysyła mi sygnały, że jej się podobam. Może to moje subiektywne obserwacje, a może rzeczywiście jest mną zainteresowana. Otóż bardzo serdecznie się do mnie uśmiecha, gdy się witamy. Często z daleka mi się przygląda i wydaje mi się, że nie odrywa z daleka ode mnie wzroku. Kiedy przyszedłem kiedyś wcześniej do pracy i się przywitaliśmy, dystans między nami był niewielki - zwróciła wzrok w podłogę. Kiedy ostatnio przyszła do mojego działu, po jakiś podpis mojego szefa, czekając patrzyła na mnie ukradkiem. Chociaż siedzę tyłem to zauważyłem to. Aha, ostatnio po raz pierwszy się sobie przedstawiliśmy, wcześniej nie było jak. Kiedy podałem jej rękę wydawało mi się, że była zachwycona. Wczoraj zebrałem się na odwagę i postanowiłem podejść do niej i powiedzieć, że bardzo mi się podoba, chciałbym ją poznać i się gdzieś spotkać. Jednak tak się spieszyła, że mnie nie zauważyła. Powiedzcie mi czy jest to prawidłowe podejście, tak prosto z mostu wyznać jej to?

Gość gość
Jak hcesz wiedziec jak ona sie zachowa, gdy jej powiesz , ze Ci sie podoba i czy Ty podabasz sie tez jej, co mysli o Tobie i czy macie szanse byc razem, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Chociaż siedzę tyłem to zauważyłem to x x masz oko w duup.ce czy jak ?:D:D:D

Gość gość
nie rwij doopy ze swojej grupy, zastanawiales sie nad atmosfera w pracy jesli jej sie jednak nie podobasz?

Gość krzys189101
Zależy mi przede wszystkim na poradach Pań, przecież to portal dla kobiet. Drogie Panie, co robić? Jakbyście się zachowały w takiej sytuacji?

Gość gość
prawidłowo to podejść o pogadać

Gość gość
Krzysiu do odważnych świat należy ;) kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Daj znać jak Ci poszło :) A

Gość gość
Mam uraz do koleżanek z pracy więc nie polecam.

Gość gość
Ja też nie polecam bo koleżanki z pracy to wredne zolzy.

Gość gość
krzys189101 dziś Dzień dobry. Drogie Panie, może ten temat był wałkowany już 1000 razy, ale potrzebuję Waszej rady. Mianowicie zakochałem się w koleżance z pracy. Niestety ona pracuje w innym dziale i oprócz powiedzenia sobie dzień dobry praktycznie nie mogliśmy dłużej pogadać. " xxx pytanie: jak ty się w niej zakochałeś, skoro nawet nie gadaliście dłużej???

Gość gość
Chce mu się ruuchac a nie się zakochał proste

Gość krzys189101
myslicie ze moge jej powiedzieć o tym że chce jej załadować w kakało? tak po prostu?

Gość gość
Heh no tak, jak zwykle ktoś sobie jaja robi. I jak tu pomagać ehhh

Gość krzys189101
Oczywiście ktoś się podszył pode mnie. Myślałem, że spotkam się tu z jakąś pomocą, a tu jacyś trolle robią z dyskusji szambo.

Gość krzys189101
zaciągam się wonią starych skarpet, taki już jestem, szalony :)

Gość gość
spędzaj z nią jak najwięcej czasu i rozmawiaj z nią. Musisz być cierpliwy i dać jej trochę czasu, myślę że z tego może coś być. Najpierw staraj się być jej przyjacielem - wspieraj ją i jej pomagaj, pokaż że ci na niej zależy i że nie jest ci obojętna, ale nie możesz być za bardzo bezpośredni. Powodzenia :)