Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny z dziewczęca uroda mam pytanie do was

Polecane posty

Gość gość

Mówiąc wprost , jacy mezczyzni się za Wami oglądają? I jak Was traktuje płeć odmienna? Podzielcie się swoimi obserwacjami. :)

Gość gość
Jaka to jest dziewczęca uroda? Bo nie wiem czy się zaliczam

Gość gość
Taka słodka, ariana granda, selena gomez, Kate Hudson czy drew barrymore, powiedziałabym że też tiffany thiesen. Raczej nie ma określonych wyznacznikiem jak np kształt twarzy, chodzi bardziej o rysy, takie spojrzenie ze nie czuje się dystansu, bardziej dziewczęce niż kobiece. Np Angelina Jolie jest uznawana za piękna i nie ma w sobie dziewczecosci

Gość gość
dziewczęca uroda to: łagodne, delikatne rysy, duże oczy, nieduzy nos, filigranowa sylwetka. W każdym razie ja prezentuję taki typ urody a odpowiadając na pytanie, to wszystko zależy od wieku. Jak byłam młoda dziewczyną to uganiali się za mną albo sporo młodsi faceci, albo sporo starsi, dla mnie nie było to fajne...chciałam kogoś w swoim wieku. Koleżanki traktowały mnie jak dziecko, śmiały się ze mnie kiedy zapalałam papierosa, że mi nie pasuje a ja oczywiscie starałam się wszystkim udowodnić, że jestem dorosła i ubierałam się jak stara malutka, żeby sobie dodać lat. Teraz przyszedł czas, kiedy taka uroda jest moim atutem. Wyglądam na sporo mniej lat niż mam i oby jak najdłużej. Mam powodzenie u wielu facetów, koleżanki te bliskie podchodza do mnie bardzo pozytywnie, chwalą mój styl, bo faktycznie moge założyć niemalże wszystko. Oczywiście zdażało mi się słyszeć, że byłabym prawdziwą torpedą, gdybym była wyższa i miła większy biust, albo wprost że jestem mało kobieca. Cóż, ludzie mają różne upodobania jak i różną urodę, ja swoją akceptuję, choć kiedyś była moją zmorą. :)

Gość gość
Wyznacznikow*

Gość gość
Ja zawsze miałam i mam dziewczęca buźkę ale ciałko kobiety,biust nie mały,pupka i jacy sie oglądali i podrywali różni starsi,młodsi,żonaci,rozwodnicy po 25 dosłownie różni ale moim mężem został facet starszy o 5lat,wysoki ok.180(ja ok.168),dobrze zbudowany,wykształcony,prowadzi swoja firmę,niezwykle opiekuńczy,przy nim się nauczyłam żyć,nauczyłam odpowiedzialności itd.nauczył mnie seksu bo byłam dziewica i nie miałam doświadczenia z mężczyznami.

Gość gość
Mojemu mężowi bardzo odpowiada taka dziewczęca buźka bo wyglądam,wyglądałam na sporo młodszą.Dawniej było miedzy nami 5l.różnicy a wyglądało jakby było z 10l,teraz nadal mam dziewczęca buźkę,takie geny,bez zmarszczek i wygląda jakby miedzy nami bylo z 20l.różnicy bo on niestety bardzo się postarzał.

Gość gość
Mnie wszyscy biorą za dziewicę i mala dziewczynkę. Każdy mnie otacza czułością i opieka (choć chyba właśnie mezczyzni bardziej ). Rzadko się zdarza zeby rówieśnik był mna zainteresowany. A jeżeli już to zazwyczaj nieśmiały prawiczek albo przegryw życiowy mówiąc wprost :D Interesują się mną tatusiowie ,w okolicy 50. Albo młodsi właśnie. Mam już 22 lata... koszmar. Nikt nie traktuje mnie jak kobiety. Raz nawet taki chłopak niewiele starszy powiedział, ze pedofilem nie jest:(

Gość gość
A modelka Kiko Mizuhara? Dziewczęca?

Gość Alisssa
Ja za to jestem niekobieca tzn mam niby duze oczy nawet rozmiar soczewki wiekszy i ostre rysy gleboko osadzone oczy duzy nos z lekkim garbkiem (zoperuje), zuchwa pociagla niedelikatna niekobieca mam w sobie cos meskiego a jednak sie podobam. I tak teraz nie mlodszym ale albo rowiesnikom albo troche starszym. Wolnym zonatym z narzeczonymi. Wiem nieladnie ale to oni zaczynali. Na meza wybralam faceta o delikatnych rysach rowiesnika z krotka okragla twarza (to jest ten dziewczecy rys :) z wypuklymi powiekami i loczkami. Tylko tacy mi sie podobaja. Ja tez sie raczej podobam facetom o lagodnych rysach. Nieraz z wzajemnoscia. Wyczuwamy sie :) Ostre rysy ciagnie do lagodnych. Natomiast zupelnie nie podobaja mi sie faceci o tzw meskich kanciastych rysach z duza zuchwa zapadnietymi policzkami chudymi twarzami. Lubie lagodnych.

Gość gość
Alissa przeciwieństwa się przyciągają. Ty masz w sobie testosteron a twój partner jest dziewczecy. Tacy faceci są aseksualni i kojarzą mi się z gejami. Ale ważne żebyście się dogadywali;)

Gość gość
No to się nie zaliczam :-(

Gość Alisssa
Tacy sa ladni :) a na seks ma ochote i to duza :) Geje czesto sa ladniejsi od normalnych facetow choc nie jest to regula Mescy mnie obrzydzaja. Sa aseksualni doslownie. Tzn twarz ma byc delikatna a cialo meskie mile widziane. A zwlaszcza najwazniejszy szczegol ;)

Gość Chory temat
Debilny temat. Same jakieś pustaczki ćwiercinteligentne tu piszą

Gość gość
Ty jesteś pustakiem dziadku