Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam wesele w rodzinie i wychodzi na to ze

Polecane posty

Gość gość

albo nie pojde, albo znow pojde sama.... a już miało być dobrze ale mój facet wybral zagranice..... i proszę Was nie piszcie ze idz sama bo tam kogos poznasz, teraz sa inne czasy na wesele każdy przychodzi z kims

Gość gość
pogada ktoś, doradzi ?

Gość gość
zajmij się pracą albo nauką a nie tylko ciągle fiutów szukasz - jeden odchodzi a ty już na drugi dzień musisz mieć następnego? twój świat kręci się tylko w koło k/u/t/a/s/a?

Gość Alisssa
Sluchaj w wieku 23 lat poszlam sama musialam bo wziela mnie na druhne. Nie bylo zle. Owszem wszystkie panny na wsi z kims byly bo na wsiach kazda musi miec do 20 r.zycia zaklepanego. Ja mialam roznych. I mnie rzucali i sama rzucalam. A mialabym chlopaka na wesele tylko ja jemu najpierw odmowilam isc na wesele jego kolegi. Bawilam sie. Tanczylam. A jak idziesz z facetem to raczej nikt do tanca nie bierze zajetej.

Gość Alisssa
Jakis miesiac po tym weselu poznalam nastepnego To nie jest wyznacznik. A na weselu byla np moja kuzynka ktora wprost mowi ze brala brzydkiego bo na kase leci. Niech robi co chce :) Takze rozne sa te zwiazki.

Gość gość
Ja byłam ostatnio sama i nie polecam. Już chyba lepiej nie idź. Na pewno sama nigdy więcej nie pójdę.

Gość gość
ja jestem zaproszona na slub i wesele kolegi z ktorym mam raczej slaby kontakt...i nie znam nikogo z jego rodziny,jego narzeczonej też nie. I tez nie mam z kims isc i w ogole nie chce tam iść,bo dziwnie sie bede czuła z obcymi ludźmi...wlasciwie dziwie sie mu ze mnie zaprasza :P lubie go,ale zwiazana z nim nie jestem i moja obecnosc potrzebna tam nie jest...chce odmowic przyjscia na wesele ale nie wiem czy wypada choc w sumie co za roznica..

Gość gość
no bo tak,znam tylko jego i nikogo poza nim..w dodatku mialabym iść tam sama a dodam,ze nie jestem towarzyska raczej wrecz przeciwnie...jakby to byl ktos z rodziny czy bliski to bym nie odmawiała ale w tym przypadku? widzielismy sie ostatnio chyba z 2 lata temu,teraz odzywa sie do mnie ze wzgledu na ten slub wlasnie