Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amator84

od siwienia do szczęścia

Polecane posty

Gość Amator84

Witam wszystkich serdecznie. Chciałbym zacząc topik dotyczący przywracania włosom siwym naturalnego koloru w sposób zgodny z naturą. Mam 32 lata i sporo siwych włosów do tego w komplecie łysieje. Jeżeli można mówić o pewnych sukcesach z łysieniem to co do siwych włosów nie mam pojęcia jak z tym walczyć. Poczytałem trochę o urynoterapii i znalazły się tam osoby , którym pewne metody przyniosły pozytywne efekty. Sam osobiście zacząłem te metody stosować , ale jeszcze za wcześnie na jakąkolwiek poprawę. Dokopałem się również do informacji iż oczyszczenie wątroby przyczynia się do odzyskania naturalnego koloru. Prosiłbym o opinie osób , którym udało sie zwalczyć ten niemiły objaw starzenia. Może jakieś porady , jakie kuracje stosowaliście. Jestem dość atrakcyjny i chciałbym się jeszcze trochę tym pocieszyć :) pozdrawiam

Gość gość
mi zaczely odrastac włosy gdy zaczelem sie wspinac po drzewach.

Gość Amator84
A jakie drzewa wybierasz >? czy szyszkami również się nacierasz ? Domyślałem się , że pare osob tak zareaguje. Pozdrawiam

Gość gość
Problem dość popularny i nikt nic aż nie wierzę

Gość gość
Pepsi kretynka to oszołomka pisząca o teoriach spiskowych albo po prostu o bzdurach bez pokrycia w nauce. Daruj sobie, szkoda czasu i nerwów.