Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plus19

komu sie nudzi?

Polecane posty

kurde tej laska,wyjechala w gory dzisiaj a jak jej pisze jak tam podroz..to mi odpisała,a nieważne :D bang jak tu rozumiec kobiety!xd

cynic dopiero go wlaczylam .. spokojnie plus to jest standardowe przywitanie ;) z cynickiem

Gość gość
oszeczka <3

oszkaa dziś cynic dopiero go wlaczylam .. spokojnie plus to jest standardowe przywitanie oczko.gif z cynickiem x Jak go moglas dopiero wlaczyc, jak 20 minut temu pisalas mi ssij wafla przegrywie, 20 minut temu to nie dopiero. NIe dziwie sie, zes nieslowna, bedac takim leniem, a teraz wypiertalaj

Gość Michał121212
Pati <3 czesc skarbie. )

Gospodarne dziolchy haha.. brudne byly wiec umylam.. bo mi jest glupio po prostu

ladny sie temat rozwija..nie wchodz jej w d**e gosciu,poprostu tego nie lubi pewnie,niektore lubia jak sie im slodzi ale bez przesady;0

chlopcze malinowy za cienki w gaciach jestes,nawet po postach widac ze jakis zwykly szaraczek...dochodze do wniosku ze pisanie z takim kretem to strata czasu wiec odbijam nara krecie;p

znajdz sobie kogos do rozmowy w realu bo a ani sensu w tym nie ma ani frajdy patrzyc na to jak sie błażnisz wiec jednostrzalowcu mowie Ci z miejsca : Opuść: post ( a najlepiej forum)