Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto kupić samą gondolę?

Polecane posty

Gość gość

Używane wózki nam się nie podobają, są jakieś nieświeże i nie włożyłabym w to dziecka. Podobają nam się nowoczesne wózki 2 w 1, ale na te chwilę nie mamy 1.500-2.000, zeby to przeznaczyć na wózek. Myślałam o zamowieniu na all samej gondoli, cos w tym stylu: http://allegro.pl/nativa-polski-nowoczesny-wozek-gleboki-aluminium-i5326835861.html lub taki: http://allegro.pl/klasyczny-lekki-wozek-gleboki-na-paskach-gratisy-i5096138715.html Co o tym myślicie? Fotelik mamy, bo siostra nam dała maxi cosi, a spacerówkę dokupiłabym później.

Gość gość
Jeśli planujesz długie spacery, to sama gondola przyda się na pewno. Ja nie urządzam długich spacerów, tylko przed domem jeżdżę z dzieckiem, czasem też śpi w gondoli w nocy, ale sama gondola na pewno Ci się przyda.

Gość gość
My woleliśmy od razu kupić wózek wielofunkcyjny dla dziecka bo nie opłaca się potem kupować osobno spacerówki. Znaleźliśmy piękne wózki od polskiego producenta www.coletto.pl, jest świetnie wykonany, poręczny, zwinny i do tego bardzo ładnie wygląda.

Gość gość
Lepiej kupić samą gondole, bo potem większość i tak kupuje nową spacerowke.

Gość gość
Te na paskach polecam! Bo w tamtym maluszka niepobujasz. Wiem co mówię akurat my mieliśmy te wózki nie akurat te konkretne. Ten na paskach sprawdził się w stu procentach. A tamten to taka sztywna naczepa była i w ogóle go nie używałam.

Gość gość
Aaa sorki nie doczytałam. Gondola w tym pierwszym tez można bujać. Wiec niezły wybór i dobra cenę znalazłaś jak na takie wózki. :-)

Gość gość
Jaka cena tego wózka colleto?

Gość gość
dobry pomysl, bo spacerowke mozna w kazdej chwili kupic - albo zupelnie inny model albo doczepiana do stelaza gondoli - tylko wtedy musisz wybrac marke i model ktory dlugo jest na rynku, zeby pozniej moc dokupic spacerowke.

Gość gość
Nie warto dlatego ze teraz duzo firm wózkowych ma naprawde fajne wozki 2w1. Jednym z nich jest Anex Sport. Ja taki kupiłam i polecam

Gość gość
Bardzo mały wybór i gorzej sprzedać. Kup sobie jakiś zestaw który łatwo sprzedać później. W tym roku hitem są wózki firmy Anex. Są ładne i funkcjionalne i dobre jakościowo. Czeka się około 6 tygodni ale warto. W miesiącu sprzedaję ich około 10-15 sztuk:) Polecam ci. Dużo sprzedaje się też Adamexów ale dużo więcej wraca do reklamacji.

Gość gość
Nie warto. Najlepiej kupic wózek 2w1 ale bardzo funkcjonalny i jakosciowo bardzo dobry. My kupiliśmy Anex Sporta. Gondola starczyła na ponad 6mies a spacerówka napewno do 3 roku.

Gość gość
Możesz tak zrobić. Ja mam wózek 3w1 a i tak od 7 miesiąca woze małego w drugim, spacerowce właśnie

Gość gość
"My kupilismy Anex sporta" Nie wysilaj sie juz z ta reklama goowna anexa.

Gość gość
Ciężko znaleźć już wózki z samą gondolką i trudniej sprzedać. W Anexie jest duża spacerówka, więc powinnaś być z niej zadowolona

Gość gość
Jest dużo modeli wózków gdzie jest bardzo fajna gondola ale spacerówka nie nadaję się do użytkowania . Długo szukałam wózka wielofunkcyjnego gdzie obie czesci wózka będą ok. Znalazłam to w Anex Sport. Duza gondola i fajna spacerówka. To było to czego szukałam .

Gość gość
Raczej nie opłaca się bo każdy woli 2w1 i łatwiej taki wózek odsprzedać. Ja wybrałam Anexa bo tak mi doradzono i po roczku mogę go polecić. Niezawodny