Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy, nie mam w ogóle kondycji, z trudem zrobiłam 10 przysiadów !

Polecane posty

Gość gość

doszłam do 20 i teraz mnie okropnie bolą mięśnie ud, jakbym przejechała rowerem ze 100 km postanowilam wziac sie za siebie, juz od listopada schudlam kilka kilo, zostało jeszcze z 15, mam 25 lat i mniej wiecej od 15 roku życia nie mam żadnego ruchu, tzn duzo chodze ale co z tego ? probowalam ostatnio pobiegac, wieczorem po łąkach, zmęczylam się po 2 minutahc, przebiegłam z 200-300 metrów i byłam cała mokra, miałam zadyszke... jestem fizycznie jak stara baba, co mam zrobic by odzyskac kondycje ?

Gość gość
Zapisz się na zumbe

Gość gość
musisz to robić stopniowo. jak ludzie zaczynają biegać, to 1 min bieg, 1 min marsz i tak na przemian. ja po kilku minutach byłam ledwo żywa;)

Gość gość
też tak miałam po 300 m biegu myślałam, że serce mi wyskoczy. Wprowadzaj ćwiczenia stopniowo i staraj się codziennie coś robić np. ułóż sobie własny zestaw 30 s. brzuszków i 30s podskoków z czasem kondycja się bardzo poprawi. Ja stałam się miłośniczką fitnessu, biegania i chodzenia po górach

Gość gość
jw stopniowo dzis 20 przysiadów jutro 30 i potem dodajesz nowe rodzaje aktywnosci, inaczej sie nie da;) ja miałam kiedyś podobnie, wsiadłam na rower po 5 latach nic nierobienia, przejechałam z kolezanką ok 15km, potem jak zsiadłam z roweru by się napić i coś zjeść to myślałam, że mi nogi odpadną, chodziłam jak kaczka ;)