Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi ludzi którzy siedzą na tym forum

Polecane posty

Gość gość

Takie ludzkie góówna jak prawik czyli św przemysław robi tu taki syf, że szkoda pisać. Te wszystkie tematy o gwałceniu dzieci są jego, a moderacja ?? Jak zwykle śpi i ma to w czterech literach

Gość gość
ja jestem święta i na tym forum bywam tylko by napisać , że żal mi ludzi tu siedzących.

Gość gość
ty szmato w*********j!! takie góówna jak ty i ten szmaciarz prawik nie będą tu żyć spokojnie, póki ja tu jestem !!!!!

Gość gość
hahahaha zamiast tu się udzielać z rana to se weż widelec czy patyk i w piżdzie se pogrzeb to ci przejdzie k***ino pryszczata

Gość gość
żal mi tych którzy tu siedzą całymi dniami i nocami wczoraj w jednym temacie od17 do 23 pisali,zeby nie miec innego zycia żal i to sobota wieczór weekend biedni ludzie samotni albo to starzy emeryci po60 tce to zrozumiale ze nigdzie nie pójdą juz większość tu samych młodych bezrobotnych i starych emerytek i emerytów bo normalny człowiek ok 13godz jest w pracy i nie pisze do 1 cz2 w nocy jak następnego dnia do pracy trzeba wstać

Gość gość
urzędasów w dzień tu najwięcej. z nudów w pracy piszą na kafe

Gość gość
eh czytam troche to nedzne forum z rana przy kawie i tez to widze tylu debili w jednym miejscu ale to dobrze bo sie robactwo po innych normalnych forach nie rozlazi , tutaj sobie miejsce znalezli i tutaj siedza miernoty smiecie spoleczne i klepia w klawiature caly dzien i noc

Gość gość
Koterba ty też zaliczasz się do tej żałosnej grupy, bo siedzisz tutaj non stop :)

Gość gość
a nawet pisza tu alkoholicy i drobni złodziejaszkowie udający kobiety. jak Czesiek Kukawski vel Ironiczna Mysz Kuku Kukawska czy Tadzio vel good girl gone bad96

Gość gość
9:33 z własnego przykładu piszesz

Gość gość
większość nickow to jeden debil

Gość prawictwo pospolie 152
ja mam ten komfort , że nie wchodze na tematy , które mi sie nie podobają .. Więc jak ktoś ma problem z trzymaniem podstawowego poziomu to może zapomnieć ze prawictwo wejdzie na jego temat.

Gość prawictwo pospolite 152
zresztą ja to się tu tylko podszywam i onanizuje pod wpisy dziewczyn

Gość prawictwo pospolie 152
tak , podszywam sie.. .. JAk jako jedyny napisałem w tym temacie pod nickiem .. To ci co piszą z gościa sie podszywają zaloze sie ze ten post z 09 50 to napisał jeden z gości , bo nie ma odwagi pisać pod wlasnym nickiem

Gość gość
to wszystko z braku zabaw z kałem i moczem