Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście kiedyś tak, że w trakcie dnia Waszego chłopaka naszła ochota na

Polecane posty

Gość gość

minetkę, a nie było akurat dostępu do prysznica? Mój chłopak niestety często tak ma, a ja krępuję się, że się do mnie zrazi, bo wiadomo, że bez kąpieli bezpośrednio przed może być tam nieświeżo...:(

Gość gość szarik
Jest ryzyko...jest zabawa...hehe Bocian je zaby i przynosi dzieci...

Gość gość
no może być takie zabawy tylko na czystym sprzęcie i to dotyczy obu stron

Gość gość
Tylko ja tak mam?? A właściwie mój chłopak??

Gość gość
Mój chłopak też tak ma i już do tego przywykłam, na początku kategorycznie się na to nie zgadzałam, ale któregoś dnia pomyślałam sobie co mi tam, tym bardziej że byłam na delikatnym rauszu, chce to niech ma :) Teraz praktycznie zawsze jestem gotowa.

Gość gość
Ale przecież po kilku godzinach od kąpieli nie jest tam już pachnąco... Nawet rano, kiedy kąpiel była wieczorem, nie pozwalam...

Gość gość
Jak kobieta jest zdrowa i dba o higienę to jest ok, ja swoją dziewczynę nie raz budziłem minetką i nie doświadczyłem ani razu przykrego zapachu. Owszem cipka pachnie trochę inaczej niż zaraz po kąpieli, ale na pewno nie jest to nieprzyjemne doświadczenie, tak więc śmiało możecie dawać się lizać :) Poza tym mężczyźni mają zdecydowanie słabszy węch od kobiet.

Gość gość
jak kobieta dba o higienę podstawową to nie będzie problemu. Jako facet mogę Was drogie panie zapewnić, że my lubimy wasz smak i zapach, oczywiście taki do granic przyzwoitości ;)

Gość gość
Bakterie mlekowe nie wydzielają zbyt przyjemnego zapachu. Z wnętrza pochwy zawsze będzie wydobywał się mało przyjemny zapach - żeby nie wiem jak kobieta się myła i dbała o swoją higienę.

Gość gość
Ludzki węch bardzo szybko przyzwyczaja się do zapachu, po maksymalnie 30 sekundach przestaje się czuć nawet brzydkie zapachy... no chyba że zapach jest tak intensywny jak po trupie, wtedy może być ciężko przyzwyczaić się do takiego zapaszku :P