Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic na mocny tradzik? moze izotek?

Polecane posty

Gość gość

Hejo mam 16 lat chodze do derm. Ostatnio przepisala mi antybiotyk unidox i masc klindacin ale to nie pomoglo mi zbytnio prawie nic ;( wczoraj bylam i przepisala mi tetralysal kto stosowal ten antybiotyk?? I przepisala masc cos na d podobne do klindacin t i doradzila mi izotek i wlasnie musze zrobic badania jakies i boje sie bo on ma duzo skutkow ubocznych i moze nawet wzrok sie pogorszyc .. Zdecydowac sie na izotek ? Niewiem czy wgl cos mi pomoze jest masakra ja juz mam depresje A kto stosowal izotek ? 1 pogorszyl wam sie wzrok? 2. Jak bardzo luszczy sie skora? 3.po jakim czasie widac efekty ? 4. Czy mozna podklad dawac? Bo chyba jak skora sie luszczy to masakrycznie by wygladalo z podkladem?

Gość gość
W moim przypadku też wrazenie odnoście iqface jak najbardziej pozytywnie jeżeli chodzi o walke z trądzikiem, w końcu się go pozbyłam. Teraz jeszcze czeka mnie walka z drobną nadwagą i będzie już naprawdę super

Gość gość
czy ja dobrze zgaduję, że to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, Błonnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygląda na identyczny: - strona bez żadnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmysłach na takim czymś wyda choć grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, że na żadnej amerykańskiej czy w ogóle międzynarodowej stronie nie ma ŻADNYCH opinii - rekomendacje nieistniejących lekarzy: nie istnieje żaden Karmed i dr Bachmeler); Świat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez żadnych danych, bez regulaminu, BEZ TREŚCI! pozostałe nawet w ogóle nie istnieją - foty "klientów" to pokopiowane zdjęcia z netu itd. itp. Jednym słowem OSZUSTWO!!!!!

Gość gość
Ja mogę osobiście polecić żółtą czy niebieską glinkę syberyjską Rapan beauty. Tutaj do zobaczenia- na 2 razy -2 maseczki z tego wychodzą : https://www.sklep.cobest.pl/Rewitalizujaca-maseczka-mineralna-cera-tlusta-i-mieszana-Zolta-Glinka-Rapan-beauty-20g-p97 żółta jest do cery trądzikowej. Nie ma żadnych dodatków sztucznych. Ja używałam w połączeniu z niebieską glinką - 1 łyżeczka żółtej + 1 łyżeczka niebieskiej + odrobina toniku z soli jeziorowej Rapan. Wyszła mi mieszanka na jakieś 3 maseczki. Super, skóra odświeżona. Wypryski się zmniejszyły. A dodam, że mam spory problem z trądzikiem :( Potem spróbowałam połączyć żółtą glinkę z błotem iłowo-siarczkowym ;) Jeszcze lepiej-bo ma działanie kojące. Może warto spróbować jeszcze naturalnych metod? Izotec wyniszcza... Dietę trzeba zmienić- mniej pikantnych rzeczy, smażonych...Mniej słodkiego, czekolady...

Gość gość
unidox u mnie byl kiepski- po kuracji wszystko wrocilo :/ i potem zdecydowalam sie na izotek. mialam kuracje latem, wiec bylo ciezej, ale dalam rade. luszczenie nie bylo az tak straszne, po prostu przez jakies dwa miesiace ciagle wylazily mi pryszcze :P ale teraz jest gladko :D

Gość marilonT
Lepiej unikać doustnych leków. Opcje korzystniejsze to zewnętrznie stosowane preparaty/kosmetyki i modyfikacja diety- naprawdę dużo pomaga. Ostatnio poczytałam trochę o pielęgnacji takiej cery https://www.iwostin.pl/pielegnacja-skory-sklonnej-do-zmian-tradzikowych/. Zastanawiam się właśnie nad zakupem jakiegoś kosmetyku dla mnie. Nie jestem już nastolatką, nie do końca wiem co dokładnie wybrać, może tonik i jakiś krem dla tłustej cery ze zmianami?