Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

co zrobic na mocny tradzik? moze izotek?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hejo mam 16 lat chodze do derm. Ostatnio przepisala mi antybiotyk unidox i masc klindacin ale to nie pomoglo mi zbytnio prawie nic ;( wczoraj bylam i przepisala mi tetralysal kto stosowal ten antybiotyk?? I przepisala masc cos na d podobne do klindacin t i doradzila mi izotek i wlasnie musze zrobic badania jakies i boje sie bo on ma duzo skutkow ubocznych i moze nawet wzrok sie pogorszyc .. Zdecydowac sie na izotek ? Niewiem czy wgl cos mi pomoze jest masakra ja juz mam depresje A kto stosowal izotek ? 1 pogorszyl wam sie wzrok? 2. Jak bardzo luszczy sie skora? 3.po jakim czasie widac efekty ? 4. Czy mozna podklad dawac? Bo chyba jak skora sie luszczy to masakrycznie by wygladalo z podkladem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Weronka125p
A mo偶e spr贸bowa膰 kosmetyk贸w ekologicznych, na przyk艂ad hydrolat贸w. Sama pr贸bowa艂am r贸偶anego i neroli. Tutaj http://artvocado.pl/co-to-sa-hydrolaty-kosmetyki-ekologiczne/ znajdziesz gar艣膰 porad na ten temat. Je艣li masz cer臋 tr膮dzikow膮, dobrze sprawdzi si臋 tez oczarowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W moim przypadku te偶 wrazenie odno艣cie iqface jak najbardziej pozytywnie je偶eli chodzi o walke z tr膮dzikiem, w ko艅cu si臋 go pozby艂am. Teraz jeszcze czeka mnie walka z drobn膮 nadwag膮 i b臋dzie ju偶 naprawd臋 super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ja dobrze zgaduj臋, 偶e to iq giewno to jest kolejne oszustwo Piotrusia Kaszubskiego, takie samo jak Lipocare, Lipoxine, NCTF, Whitetime, B艂onnik Beta... i z 50 podobnych? bo mechanizm wygl膮da na identyczny: - strona bez 偶adnych danych kontaktowych (kto przy zdrowych zmys艂ach na takim czym艣 wyda cho膰 grosz?) - zero regulaminu - firma nie do odnalezienia w rejestrze REGON - podobno "Cudo z hameryki", tyle, 偶e na 偶adnej ameryka艅skiej czy w og贸le mi臋dzynarodowej stronie nie ma 呕ADNYCH opinii - rekomendacje nieistniej膮cych lekarzy: nie istnieje 偶aden Karmed i dr Bachmeler); 艢wiat Zdrowia i Urody to strona tak samo bez 偶adnych danych, bez regulaminu, BEZ TRE艢CI! pozosta艂e nawet w og贸le nie istniej膮 - foty "klient贸w" to pokopiowane zdj臋cia z netu itd. itp. Jednym s艂owem OSZUSTWO!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 osobi艣cie poleci膰 偶贸艂t膮 czy niebiesk膮 glink臋 syberyjsk膮 Rapan beauty. Tutaj do zobaczenia- na 2 razy -2 maseczki z tego wychodz膮 : https://www.sklep.cobest.pl/Rewitalizujaca-maseczka-mineralna-cera-tlusta-i-mieszana-Zolta-Glinka-Rapan-beauty-20g-p97 偶贸艂ta jest do cery tr膮dzikowej. Nie ma 偶adnych dodatk贸w sztucznych. Ja u偶ywa艂am w po艂膮czeniu z niebiesk膮 glink膮 - 1 艂y偶eczka 偶贸艂tej + 1 艂y偶eczka niebieskiej + odrobina toniku z soli jeziorowej Rapan. Wysz艂a mi mieszanka na jakie艣 3 maseczki. Super, sk贸ra od艣wie偶ona. Wypryski si臋 zmniejszy艂y. A dodam, 偶e mam spory problem z tr膮dzikiem :( Potem spr贸bowa艂am po艂膮czy膰 偶贸艂t膮 glink臋 z b艂otem i艂owo-siarczkowym ;) Jeszcze lepiej-bo ma dzia艂anie koj膮ce. Mo偶e warto spr贸bowa膰 jeszcze naturalnych metod? Izotec wyniszcza... Diet臋 trzeba zmieni膰- mniej pikantnych rzeczy, sma偶onych...Mniej s艂odkiego, czekolady...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
unidox u mnie byl kiepski- po kuracji wszystko wrocilo :/ i potem zdecydowalam sie na izotek. mialam kuracje latem, wiec bylo ciezej, ale dalam rade. luszczenie nie bylo az tak straszne, po prostu przez jakies dwa miesiace ciagle wylazily mi pryszcze :P ale teraz jest gladko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marilonT
Lepiej unika膰 doustnych lek贸w. Opcje korzystniejsze to zewn臋trznie stosowane preparaty/kosmetyki i modyfikacja diety- naprawd臋 du偶o pomaga. Ostatnio poczyta艂am troch臋 o piel臋gnacji takiej cery https://www.iwostin.pl/pielegnacja-skory-sklonnej-do-zmian-tradzikowych/. Zastanawiam si臋 w艂a艣nie nad zakupem jakiego艣 kosmetyku dla mnie. Nie jestem ju偶 nastolatk膮, nie do ko艅ca wiem co dok艂adnie wybra膰, mo偶e tonik i jaki艣 krem dla t艂ustej cery ze zmianami?

Udost臋pnij ten post