Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja trzeźwa ocena opłacalności związku z pasożytem, zwanym kobietą

Polecane posty

Gość gość

No i dobrze, po co mi pasożyt przyssany do ciała, którego wskaźnik miłości rośnie i spada w zależności od tego, jaka jest moja efektywność, a uczucie jest takie, jak szefa korporacji do pracownika, gdy pracownik odnosi sukcesy i jest przydatny to słodko, a gdy pracownik upada to staje się zbędnym balastem. Same sobie wyrabiacie taką opinię i dziwicie się, że za d***** uchodzicie i nikt was nie chce? Ja mogę żyć sam, myślicie, że każdego przekupicie seksem, chcecie wszystkim wmówić, że nie da się bez niego żyć, a to nieprawda. Po prostu siejecie propagandę, by przejść przez życie lekkim chooyem, a facet ze związku z wami ma tylko poczucie, że jest nadwyrężonym stemplem, albo klinem, podtrzymującym opieprzający się, nieruchomy strop. Każdy mężczyzna, mający mózg wie, że w kłopotach małpa(kobieta) chwyci się mocniejszej gałęzi, że facet, który ma ostatnio pasma niepowodzeń stanie się pogardzanym zerem, nawet jeśli wcześniej był na szczycie i odnosił same sukcesy, a to się każdemu może przytrafić. W doopie mam taką miłość i aprobatę, uzależnioną tylko od tego, czy stoję w chwale, a gdy odejdę w cień to przeistoczy się w pogardę. Nie jestem gadżetem, którego wartość zależy od przydatności dla jakiejś pijawy.

Gość Aniela1991
absolutna prawda !

Gość gość
Uderzaj w chłopaków.

Gość gość
I tego doswiadczylem. Zostalem sam zdrowie ratowala mi rodzina. Tak kochala tak wspierala ze az zostawila.

Gość gość
olejmy je! facet z charakterem nie ulega urokowi kobiety li tylko ze względu na jej urode. ujadają na forach bo coraz trudniej znaleźć utrzymywacza -zakochanego leszcza , który spelnialby ich zachcianki.

Gość gość
żeby się napic mleka nie trzeba zaraz trzymać w domu krowy....

Gość gość
15:02 Ja je olewam już od dawna, kiedyś widziałem fajne tyłeczki, a teraz widzę szybko starzejący się, sztucznie podtrzymywany worek z absurdalnymi roszczeniami i wymaganiami, który wyssie ładunek energetyczny, a sam nie da 1/10 tej energii.

Gość gość
Przykład z życia wzięty. Rodzina: dwójka dzieci i rodzice, oczywiście facet ma własną firme dobrze zarabia a żona mimo że również pracuje ale jej zarobki są nieporównywalnie miejsze i tak żyją sobie długie lata do momentu gdy ojciec rodziny poważnie zachorował i w przeciągu pół roku z osoby dobrze zarabiającej stał się rencistą a w tym czasie jego pracująca żona awansuje zostaje kierownikiem, jej zarobki wzrastają nie są co prawda na poziomie własciciela firmy ale jak na kobiete są naprawdę niezłe, i co by było gdyby nie ta żona facet (ojciec rodziny) przymierał by głodem na tej mizernej rencie

Gość gość
jesli chcesz moge być twoją pijawką

Gość gość
15:15 Pewnie facet cały czas odczuwa, jaką jest kulą u nogi. Tylko kobieta może czuć się komfortowo będąc na łasce faceta, bo facet nie gardzi słabszymi i upadłymi, a kobieta robi to instynktownie i to silniejsze od niej. Zawsze gardzi tym kto przegrywa, z czymś sobie nie radzi choć sama by w takiej sytuacji sobie nie poradziła. Pewnie nie jest w stanie opanować wyrazu obrzydzenia do niego.

Gość gość
Do 15:20 zapomniałam dodać że to było dobre kochające się małżeństwo

Gość gość
gość dziś żeby się napic mleka nie trzeba zaraz trzymać w domu krowy.... xxx żeby wsadzić sobie w tyłek pół kilo kiełbasy również nie potrzebujemy trzymać knura w domu!

Gość gość
a może tak synu byś nie wprowadzał nas wszystkich ze szczegółami w swoje kompleksy i fobie. Bo to zawsze żałośnie wygląda. Męczyzna jak chce być sam to po prostu jest sam i jest mu z tym dobrze, a nie skamle na babskim forum ojejojej, smark smark, ojejojej

Gość gość
Kobiety nie mogą pogodzić się z myślą, że dla nas, facetów, są tylko rzeczą do zaspokajania potrzeb seksualnych.

Gość gość
Kobiecie potrzebny facet jak rybie rower.