Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do par

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wam, Na jakim etapie związku przestajecie/przestałyście używać prezerwatyw i pozwalacie/pozwoliłyście partnerom na wytrysk w pochwie? Pytam bo oczywiste jest, że to już duży poziom zaufania wobec siebie głównie ze względu na zdrowie. No więc?

Gość gość
zawsze to robiliśmy bez prezerwatywy. Na początku przed samym wytryskiem wychodziłem i kończyłem na brzuchu partnerki, a z czasem już w środku. Nie ma reguły, teraz też czasem na brzuchu czasem w środku, zależy od sytuacji.

Gość gość
przez 7 lat ani razu. wiedzialam, ze jest nieodp. dzieciakiem, ktoremu nie wolno pozwalac na takie zabawy. po mnie znalazl inna i szybko zaciążyła, wiec mialam racje :D

Gość gość
15:21 Rozumiem, że przez 7 lat współżyliście i zawsze z prezerwatywą. Dziękuję za odpowiedź. A jak inne panie bo zauważyłam, chyba, że to ściemy na forum/podszywy, że wytrysk w pochwie jest tak popularny.

Gość gość
tak w gumce. a jak raz pękła i się wylalo troche to czulam wqrw i obrzydzenie. od razu polecialam po tabletke "po".

Gość gość
A gdzie te wszystkie panie, które tak piszą - "uwielbiam jak się zlewa we mnie"??? Chyba, że to facec***iszą :D

Gość bella  86
Mój partner nigdy nie używał prezerwatyw. Ja tak lubię, ale czasem wytrysk nie w środku,ale na brzuch lub piersi.

Gość gość
Nie było problemu bo ja dziewica mąż prawiczek. Stosujemy kalendarzyk a w dni płodne prezerwatywa tak nam zalecił ginekolog podczas jednego z badań bo zawsze przy każdym badaniu cieki jest mąż i wspierał porody. Do tego jest to jedyna NIE SZKODLIWA ANTYKONCEPCJA! !!! Do tego nigdy się nie wstydzę męża przy badaniu czy zabiegu nie jestem zacofana! !!

Gość gość
dziś te tabletki to tylko na recepte mozna?