Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ponieważ znalazłam się w trudnej sytuacji finansowej chciałabym prosić o pomoc polegającą na zapoznaniu się z moją propozycją i skorzystaniem z niej. Niestety nie mogę pójść do pracy na pełny etat ze względu na małe dzieci ale szukam pracy dodatkowej. I być może już ją znalazłam, w firmie forever. Firma jest dystrybutorem suplementów i kosmetyków na bazie aloesu. Produkty są ciekawe i choć nie są najtańsze ale za to w 100% skuteczne, przede wszystkim dobre jakościowo. Pozatym istnieją rabaty zaczynające się już od kwoty 250zł. Nie jest to trudne do osiągnięcia, wystarczy, że ktoś skorzysta i potwierdzi skuteczność tych preparatów. A jak zobaczy, że naprawdę działają, to będzie chciał dalej z nich korzystać, a co więcej będzie mówił innym o ich dobroczynności, w ten sposób rozpowszechniając je. Gdyby chcieli Państwo pomóc mi poprzez zainteresowanie się tymi produktami, byłabym bardzo wdzięczna i zobowiązana. W razie pytań proszę o kontakt ze mną. Poniżej podaję linka gdzie będą mogli Państwo zapoznać się z tymi produktami; - aloesowy biznes forever

Gość gość
Znane są od lat. Tak samo jak ze skuteczności tak i z dość wysokiej ceny.