Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 kg w 4 dni jestem załamana:(

Polecane posty

Gość gość

Do 20 tc przytyłam 5 kg - niemało, ale w normie. Nagle moja waga skoczyła, w ciągu ostatnich 4 dni o 2 kg (ciągle w 20 tc). Nie mieszczę się teraz już w żadnym kalkulatorze wagi i czuje jak napompowany słoń:( MASAKRA. Dodam jeszcze, że po pierwszym dniu skoku wagi zaczęłam się bardzo pilnować z jedzeniem, ostatni posiłek na 3-4 h przed snem i w ogóle (wcześniej podobnie, może mniej restrykcyjnie). Ginekolog na początku ciąży powiedział mi, że powinnam przytyć max 12 kg, teraz to już niemożliwe (przede mną prawie połowa ciąży i tylko 5 kg zapasu.) Czy któraś z was tak miała? Czy to to sławne zatrucie ciążowe?

Gość gość
Ja cala ciążę przytyłam 8 kg w tym 4 w ostatnim tygodniu

Gość gość
Miesiącu miało byc

Gość gość
Bez spiny. Ja przez ciaze przytylam ponad 30 kilo. Tylam od samego patrzenia na jedzenie. Jadlam tyle co przed ciąża tylko mniej się ruszalam. Wszystkie wyniki miałam w normie. Nigdy lekarz ani położna nie powiedzieli ze cos jest nie tak. Powiedzieli: Niektóre panie tak maja. Teraz jestem rok po porodzie i wszystko zrzucilam. Mam cudowne spokojne radosne dziecko bo ja w ciąży bylam radosna i nie przejmowałam sie tym. Jasne bylo mi smutno ale mój mąż nigdy na ten temat nic nie powiedzial. Mowil ze wcale nie jestem gruba i będzie mnie kochal nawet jak będę ważyć 300 kg.

Gość gość
Nie możliwe abyś tyle przytyla w ciągu kilku dni.. Moze zatrzymała ci się woda w organizmie albo jedzenie nie stawione? A to też dużo robi.. Ja tez miałam takie skoki wagi w ciągu kilku dni ale za chwilkę wszystko wracało do normy :-) nie przejmuj się tym :-)

Gość gość
ale czym ty sie stresujesz?przeciec ciaza ciazy nie rowna jezeli nie objadasz sie zbyt mocno czekoladkami to nie ma sensu sie martwic czasem wystarczy zaparcie i masz 1 kg dodatkowo a jak przytyjesz 1 w tą 1 w tamtą to nie bedzie tragedii przestancie tak przezywac te kilogramy w ciazy bo to jest chore:/ ok ktos przytyl 30 kg bo wp*****lal jak swinia-to nie jest dobre ale ty sie martwisz bo nagle ci 2 kg przybyly? daj spokój:/