Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama wszystko popsuła... POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Wiedziała ile cierpiałam po zakończeniu poprzedniego związku bo mnie były zdradził i zostawił dla mojej znajomej no pocierpiałam stanęłam na nogi i poznałam chłopaka z którym się zaczęłam spotykać tylko, że inaczej wygląda bo to blondyn z zielonymi oczami a były to brunet, brązowe oczy i niby byłemu dobrze z oczu patrzało się. A moja mama jak ją zapoznałam z tym obecnym blondynem to niby ok ale jak podpytałam to powiedziała, że miała dziwne wrażenie do niego czyli chodzi o blondyna i zapytała się czy jest szczery w stosunku do mnie, a potem powiedziała, że identycznie wygląda jak mój tata a mój tata był zdradzaczem i krętaczem i teraz tak się dziwnie czuję po jej komentarzu. Zależało mi na opinii mamy, ale nie takiej.. Później powiedziała mi że krótko go zna i że może się bardziej przekona. I teraz się boję, że nowy chłopak może mnie zdradzać.

Gość gość
Jest na to rada. Ty pierwsza musisz zdradzić zanim on to zrobi, wtedy nie będzie ciebie to bolało.

Gość gość
Głupia rada :( przecież nie musi zdradzać, czy on ma wpływ na wygląd, że na takiego może wyglądać?