Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na oszczędzanie

Polecane posty

Gość gość

zawsze kupuję w sklepie w promocjach, nigdy nie kupię tak, że potrzebuję to biorę proszki i saszetki do prania , zeszyty, ręczniki, kubki, wszystko w promocjach

Gość gość
po co kupować kolejny kubek jesli go nie potrzebuje? Tylko dlatego ze jest w promocji?

Gość gość
dlatego że kubków nigdy nie za dużo , mam dwójkę dzieci i co chwila coś piją , sok, herbata, woda, musiałabym myć ciagle kubki

Gość gość
Ja mam za duzo. Jak chce ktos kubki, moge z 10 oddac, Poznan.

Gość gość
szkoda że nie mogę wziąć, jestem z Łodzi

Gość gość
Ja kupuję tylko to, co potrzebuję. Nawet jak kubek będzie za 1 gr, to nie kupię, jeśli nie potrzebuję. Promocje olewam, chyba że w promocji jest to, co i tak zwykle używam, np. szampon.

Gość gość
ale przecież jeśli proszek do prania jest w promocji, zawsze kosztuje 40 zł a teraz 19 zł to kupuję no bo jak można z tego nie skorzystać jak i tak będę tego używać ?zawsze kupuje w promocji rzeczy które są potrzebne do zycia a nie że jest sytuacja że mi zabrakło więc wychodzę do sklepu i kupuje za dużą cene - dla mnie to nierealne

Gość gość
No, proszek do prania też kupię. Tak jak pisałem wyżej, z tym że podałem przykład z szamponem. Hulajnogi w promocji nie będę kupował, bo mi ona do niczego niepotrzebna. Są tacy, co biorą wszystko, bo w promocji - nie patrzą, potrzebne czy nie.

Gość gość
nie, kupuję w promocji rzeczy niezbędne tabletki do zmywarki, proszek, saszetki do prania, ręcznik papierowy , detergent do mycia jakiś ,jesli jest firmowy i ma chwilowo niską cene to kupię,dobre szampony ,jogurty,serki ,cukier kupię w promocji,płyn do naczyń oczywiście dobry i wysokiej klasy , nie kupuję byle czego co nie ma skuteczności,chusteczki,papier do pieczenia, zeszyty były po 10 i 20 groszy to kupiłam 30, jeden gładki 32 kartki kosztował nawet 5 groszy,dobre kosmetyki w promocji , balsamy i kremy

Gość Gośka8512
Ostatnio moim sposobem stało się korzystanie z tej aplikacji: http://www.dobreprogramy.pl/Aplikacja-NaSpole-swojska-ekonomia-wspoldzielenia-ma-sie-dobrze,News,74918.html . To aplikacja serwisu https://naspole.pl/#/, dzięki któremu już zaoszczędziłam ze 300 zł. Daje się tam ogłoszenie, że np na społkę chce się wynająć mieszkanie, albo wspólne dojeżdżać do pracy, żeby obniżyć koszty paliwa. Ludzie korzystają tam razem z promocji, dzielą koszty dostawy...Faktycznie szybko można zaoszczędzić.

Gość gość
Ja znalazłam dzięki zlotatarcza.com. Regularnie oszczędzam na złocie :)