Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blocelle jako pomoc przy walce z cellulitem

Polecane posty

Gość gość

Jak u Was sprawuje się produkt Blocelle na problemy z cellulitem ? jakie efekty macie ?

Gość gość
w ogóle się nie sprawuje, bo nie zdurniałam, zeby tak wywalać kasę w błoto :o

Gość xMajkax
Stosowałam te tabletki w ubiegłym roku. Rewelacja! Miałam takie wielkie ślady cellulitu na pośladkach i wcześniej nic nie pomagało. Byłam bliska załamania, wydałam kupę kasy na kosmetyki i nic. Po zastosowaniu kuracji blocelle ślady praktycznie znikły i mogę spokojnie myśleć o wakacjach i pokazaniu się w stringach :)

Gość gość
co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o co za żałosny spam!!! :o

Gość gość
ciekawy produkt. Nie mam problemu tego typu ale wygląda na warte spróbowania ;)

Gość gość
przetestuje kuracje 30dniową i dam znać

Gość gość
Ostatnie wakacje sobie popsułam bo za późno zabrałam się za ten problem jakim dla mnie był cellulit. Wydawało mi się że byle jakie kosmetyki mi pomogą jak tylko przed wyjazdem je będę stosować. Prawda okazała się taka że na wakacjach nie rozbierałam się bo mi było wstyd wśród moich koleżanek i kolegów. Na początku tego roku więc zamówiłam te tabletki blocelle. Chciałam mieć więcej czasu, więcej możliwości. Jednak bardzo szybko zaczęłam się cieszyć. Cieszyć z tego że mój spory cellulit zaczynał znikać. Skóra zmieniała kolor, jędrność. Wszystko dzięki Blocelle

Gość gość
Blocelle stosują dwie moje koleżanki. Myśle że warto.

Gość gość
jak jesteście zainteresowane to zwrócę uwagę że jest promcocja 2+1 obecnie

Gość gość
no wiem, dziękówa

Gość gość
wow. dzięki 3 opakowania w cenie 2. :)

Gość gość
Sauna jest bardzo dobra,a latem plaża naturystów. Ciało opalone w całości wygląda ślicznie.

Gość gość
a do kiedy ta promocja na blocelle. ktoś wie ?